calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

Upucan američki muzičar dok je šetao psa u Las Vegasu

Objavio: RHT
16/10/2024 11:30 AM

Upucan američki muzičar dok je šetao psa

Džejk E. Li: Upucan američki muzičar dok je šetao psa

Bivši gitarista u bendu Ozija Ozborna, Džejk E. Li, upucan je više puta dok je šetao svog psa u Las Vegasu.

Upucan američki muzičar dok je šetao psa

Kako su saopćili američki mediji povrede koje je zadobio nisu opasne po život.

Džejk E. Li, muzičar koji je pomogao radu na Ozijevom solističkom albumu “Bark At The Moon” iz 1983. godine, u svjesnom je stanju i prema prvim prognozama “očekuje se da će se potpuno oporaviti”, prenio je Sky News.

Tim Hejn, menadžer Lijevog rok benda Red Dragon Cartel, rekao je da nijedan njegov unutrašnji organ nije pogođen.

– Božijom milošću, nijedan glavni organ nije pogođen, on je u potpunosti svjestan i očekuje se da će se potpuno oporaviti. Incident je pod policijskom istragom i neće biti dodatnih komentara – saopćio je Hejn.

Pucnjava na gitaristu dogodila se u utorak oko 02:40 sati u naselju koje se nalazi oko 15 kilometara od centra Las Vegasa, saopćila je policija Las Vegasa. Prema potvrđenim informacijama još uvijek niko nije uhapšen i istraga je u toku.

Čitajte i ŽESTOK SUKOB ANĐELE I GASTOZA! Ori se sve – cimeri u šoku

Anđela Đuričić stavila je tačku na druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je izazvalo neviđeni revolt kod rijaliti učesnika.

Gastoz smatra da Anđela pretjeruje i da se ponaša kao da joj je pobio pola familije, te je dodao i to da ništa loše nije uradio.

– Smatram da ništa nisam pogrešio, tu je Ena samo koleteralna šteta – istakao je Marinković.

– Ona je mene razočarala jer je ispalo kao da sam joj pobio pola familije. Poslije svih lijepih dana nije mi jasno da može da digne tako velike zidove – nastavio je Nenad.

– Sada da je podsjetim malo, kada smo pričali, koliko ona misli da sve pamti, ne pamti. Da je zapamtila naš razgovor o emocijama, razmišljala bi da me ne povredi. Moj zadatak je bio da je nasmijem, a njen zadatak je bio da me povrijedi. Glupo mi je da prolazimo jedno pored drugog, ne mogu tako da živim – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS