calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale! ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU! Pobjesnila kao nikada: “Letiće u jezero!” Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba se dobro napucat’, danas je radna akcija! “Nemoj bolan Elme pr*iti za stolom” (VIDEO) Viktorijini anđeli se vratili: Najslavniji svjetski supermodeli zablistali na reviji Samo u dva bh. kantona pozitivan prirodni priraštaj! “TROJICA MUŠKARACA SU ME SILOVALA I TUKLA” Jeziva ispovijest starlete, sa 16 godina ušla u svijet prostitucije, traume je prate i danas: Ne znam kako sam preživjela GASTOZ PONIZIO ANĐELU! Spustila glavu od SRAMOTE I BLAMA

GASTOZ PONIZIO ANĐELU! Spustila glavu od SRAMOTE I BLAMA

Objavio: RHT
16/10/2024 1:45 PM

GASTOZ PONIZIO ANĐELU

Šok tokom žurke na imanju u Šimanovcima!

Foto: Printscreen / Pink TVž

Aktuleni učesnici rijalitija Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz, koji su iz dana u dan sve bliži, iako su se nedavno posvađali.

GASTOZ PONIZIO ANĐELU

Naime, izazvali su veliku pažnju javnosti tokom prethodne večeri za vrijeme žurke svojim neočekivanim susretom na tremu ispred “Bele kuće”. Dok su razgovarali, dogovorili su se da se počaste vinom, ali je atmosfera bila napeta već na samom početku.

– Gdje je flaša – pitao je Gastoz.

– Kakva crna flaša? Ako si me zbog toga zvao, nije u kući. Mene je jako blam onoga što si uradio – rekla je Anđela.

– Nekad i ja ne reagujem racionalno, ‘ajde molim te da otvorimo flašu – kazao je Gastoz.

– Stvarno si ispao odvratan – odbrusila je ona.

– I ti si odvratna i blamantna, ‘ajde da otvorimo. Daj da popiješ vino – rekao je on.

– Jako me je blam kako si to donio – istakla je Đuričićeva.

To je jedna lijepa devojka, mislim volio sam je

 J*bi ga, isti smo – zaključio je on.

Podsjećanja radi, učesnici rijalitija su danas igrali igricu “Istina-Izazov”, a Keti je postavila pitanje Gastozu, koji je morao biti surovo iskren. To se od njega uvijek očekuje. Međutim, njegov odgovor ostavio je u šoku sve prisutne, posebno Anđelu Đuričić. Koja je posebno obratila pažnju na sve što je u tom momentu Nenad govorio.

– Šta ti je krivo, nešto što nisi uradio u životu – upitala je Keti repera.

 Krivo mi je što nisam skočio iz aviona sa djevojkom koju volim. To je jedna lijepa devojka, mislim volio sam je – rekao je Gastoz.

Potom su svi posmatrali facu Anđele Đuričić…

Pročitajte i: Veliki povratak Maje! Objavljena šokantna bomba – fanovi pali u trans.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS