calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

Veliki povratak Maje! Objavljena šokantna bomba – fanovi pali u trans

Objavio: RHT
16/10/2024 11:15 AM

Veliki povratak Maje

Niko nije imao pojma šta se dešava(lo) sa Majom Marinković

Foto: M.P./ATAImages

U nedavnom intervjuu za “Premijera vikend specijal” Maja Marinković je otvoreno progovorila o svojim ljubavnim odnosima. Ali, i aktuelnim dešavanjima u rijalitiju i svojim stavovima o majčinstvu.

Veliki povratak Maje

Na pitanje da li je istina da je obnovila vezu sa Filipom Carom, Maja je jasno demantovala takve špekulacije.

– Svašta se nešto pisalo. To nije istina. Umorila sam se od toga – rekla je Maja i istakla da trenutno nema kontakt sa Filipom.

Maja Marinković
Foto: Instagram

Ipak, fanove je brinula činjenica što je Maja totalno nestala. Niti je aktivna na društvenim mrežama, niti se oglašavala za medije… Kontroverzna starleta odlučila je da nadomjesti svoje odsustvo i počasti pratioce vrućim snimkom u kupaćem kostimu.

Marinkovićeva je podelila nekoliko storija, pa najavila veliki povratak, a uslijedilo je pregršt pitanja na temu njenog učešća u rijalitiju. Mnogi smatraju da rijaliti bez Maje nije dovoljno zanimljiv, pa priželjkuju da je ponovo vide na imanju.

“Filipa sam najviše voljela

Na pitanje o svojim ljubavnim iskustvima u rijalitiju, Maja je priznala da je patila najviše zbog Marka Janjuševića Janjuša. Naročito zbog abortusa koji je izvršila.

– Filipa sam najviše voljela, a zbog Janjuša sam patila najviše. Samo zbog abortusa koji sam izvršila – otkrila je Maja.

Uprkos brojnim špekulacijama, Maja Marinković je otvoreno govorila o svojim iskustvima i stavovima, pokazujući hrabrost da se suoči sa medijskim pritiscima i iznese svoje mišljenje.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za srijedu, 16. oktobar 2024: Ovan će napraviti korak naprijed, Jarcu se ukazuju nove prilike, Vaga na pragu da se razočara, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS