calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale! ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU! Pobjesnila kao nikada: “Letiće u jezero!” Pronađeno tijelo posljednje žrtve u Buturović Polju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba se dobro napucat’, danas je radna akcija! “Nemoj bolan Elme pr*iti za stolom” (VIDEO) Viktorijini anđeli se vratili: Najslavniji svjetski supermodeli zablistali na reviji Samo u dva bh. kantona pozitivan prirodni priraštaj! “TROJICA MUŠKARACA SU ME SILOVALA I TUKLA” Jeziva ispovijest starlete, sa 16 godina ušla u svijet prostitucije, traume je prate i danas: Ne znam kako sam preživjela GASTOZ PONIZIO ANĐELU! Spustila glavu od SRAMOTE I BLAMA

“Zmajevi” dobro počeli, pa stali: Mađarska nosi puni plijen iz Zenice

Objavio: RHT
14/10/2024 11:00 PM

Mađarska nosi puni plijen iz Zenice

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je u Zenici od selekcije Mađarske u 4. kolu Lige nacija rezultatom 0:2.

Mađarska nosi puni plijen iz Zenice/Foto: avaz.ba

Bio je ovo ključni meč “Zmajeva“ za opstanak u elitnoj diviziji jer im do kraja preostaju dueli protiv Njemačke (Frajburg) i Nizozemske narednog mjeseca.

Naš tim je dobro otvorio utakmicu, odmah zaprijetio preko Jusufa Gazibegovića, poslije odlične akcije u šansi je bio i Benjamin Tahirović u 14. minuti, ali nakon uvodnih 15-ak minuta bh. selekcije, Mađari su preuzeli inicijativu.

Vasilj je bio na visini zadatka, a onda su Mađari u 39. izigrali našu odbranu, a kapiten Dominik Soboslaj je pogodio za 0:1.

Isti igrač je početkom drugog poluvremena iskoristio penal koji je skrivio Nail Omerović. U nastavku je naša selekcija prijetila, tražila gol koji bi je vratio u život.

Prijetio je Edin Džeko, ali je raspoložen bio golman Dibuš. BiH je sada na dnu tabele s jednim bodom, dok Mađarska ima pet.

Čitajte i MILJANA NAKON ABORTUSA SPAVALA SA CIMEROM! Nakon otkrivanja istine briznula u plač!

Miljana Kulić prije nekoliko dana abortirala je dijete Lazara Čolića Zole

Sinoć je nakon “Izbacivanja” održana Mićina “Igra Istine” u kojoj je otkriveno da je kontroverzna rijaliti učesnica spavala sa cimerom nakon zahvata koji je imala.

– Imam pitanje za Miljanu, zašto si skrhana i da li te je neko razočarao – pitao je Ivan Marinković.

– Ti, jer sam otišla u hotel. Spavali smo 15 minuta, a on me je pitao odakle ja tu. Zagrlila sam ga, ustao je i pitao me to – odgovorila je Miljana, a potom je Mića postavio pitanje Škatariću.

– Najo, šta ti se sviđa kod Miljane, a šta ne – upitao je Lepi Mića.

– Rekao sam da je lijepa djevojka, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje, psovanje… Mi smo se već poljubili u usta. – priznao je Najo, nakon čega su krenule ovacije, jer takmičari nisu znali da se to desilo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS