calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale!

Dino Begić i njegova kćerkica dobit će novi krov nad glavom

Objavio: RHT
14/10/2024 12:30 PM

Dino Begić i njegova kćerkica dobit će novi krov nad glavom

Dino Begić s kćerkom Dalal. Facebook

Dino Begić i njegova kćerkica Dalal, koji su u poplavama i klizištu u selu Zlate kod Jablanice izgubili svoju voljenu suprugu i majku, kao i dom koji su zajednički gradili, uskoro će dobiti novi krov nad glavom.

Dino Begić i njegova kćerkica dobit će novi krov nad glavom

Elvir Karalić, član Upravnog odbora Filantropskog foruma u BiH i idejni tvorac, osnivač i predsjednik Udruženja “Pomozi.ba”, izjavio je:

– Nedavno smo potpisali ugovor kojim smo osigurali 70.000 KM za kupovinu zemlje. Postoji donator koji je izrazio spremnost da izgradi kuću, a mi ćemo pažljivo pratiti cijeli proces. U slučaju bilo kakvih komplikacija, Pomozi.ba će se ponovo uključiti kako bi završili izgradnju te kuće – kazao je Karalić.

Karalić je kazao da je Begić svakako još u šoku.

– Tu je mala Dalal, koja je još u šoku. Oni su izuzetno zahvalni na svemu, na vašoj podršci. Iznenađeni su brzinom i reakcijom. Nadamo se da će s vremenom uspjeti stabilizovati situaciju i doći sebi, pogotovo curica – dodao je Karalić.

Čitajte i “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji”

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, obavijestio je danas javnost putem svog zvaničnog Instagram naloga o uzbudljivim novostima. U svom saopštenju, naglasio je da je prošlo 35 dana, a da preostaje još 65 dana do početka omiljenog rijaliti programa “Imanje” iz Lisovića.

U prilog tome, Mirković je podijelio fotografiju na kojoj je vidno raspoložen i nasmijan, što dodatno oslikava uzbuđenje zbog predstojećeg rijalitija koji će pomjeriti granice ovog formata, svidjelo se to nekima ili ne.

-Pozdrav za konkurenciju. Rijaliti “Imanje” kreće svidjelo im se to ili ne! Lisovići se otvaraju… Masnokosi na infuziji... – poručio je Saša Mirković.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS