calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pobjednik rijalitija mora imati čast! Ovdje to niko nema? Nije samo krevet i psovanje cilj! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) Maja i Stanislav: Nismo se tukli, možemo se družiti, a nikad se ne zna šta donosi dan, šta noć GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU: Izgovorio joj ove riječi, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! Raskid iz staračkog doma postao hit na internetu: Gotovo je, preboljela sam te Pojavio se snimak žestoke akcije Terze i Sofije! Svi se pitaju kako je Milici! (18+) “Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas!

BROJIMO SITNO DO “FARMA HYPE” Društvene mreže se usijale, RIJALITI KOJI MIJENJA PRAVILA IGRE POČINJE USKORO! Spajanje zabave i društvene odgovornosti

Objavio: RHT
14/10/2024 9:00 AM

Brojimo sitno do “Farma Hype”

Brojimo sitno
Photo: Hype TV/Privatna arhiva/Ilustracija

Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, iz Lisovića je objavio uzbudljive vijesti koje su oduševile javnost.

Brojimo sitno do “Farma Hype”

Mirković je obišao imanje i ponosno najavio da će “Hype Farma” biti mjesto ispunjeno ljubavlju, zajedništvom i timskim duhom.

Učesnici će imati priliku da pokažu svoje vještine, ali i da rade na međusobnoj komunikaciji i razumijevanju. Njegov naglasak na važnosti rada, odgovornosti i pažnje jednih prema drugima jasno ukazuje na to da će ovaj rijaliti biti potpuno drugačiji od ostalih.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

-Evo od danas i zvanično rijaliti “Imanje” postaje “Farma Hype”. Farma ljubavi, farma na kojoj će živjeti učesnici i Farma na kojoj će sve biti u najboljem redu. Ovdje će svi da rade, da budu pažljivi jedni prema drugima i da na svaki način pokažu ljudsku i društvenu odgovornost. Brojimo sitno, krećemo nešto iza Nove godine i do brojanja – istakao je on na svom Instagram nalogu.

Mirković je takođe otkrio da “Farma Hype” startuje nešto poslije Nove godine, a uzbuđenje je već počelo da raste.

Gledaoci su na društvenim mrežama izrazili oduševljenje i nestrpljenje, smatrajući da će ovaj rijaliti pomjeriti granice i donijeti novu dimenziju u svijetu zabave.

Pripremite se za jedinstveno iskustvo koje će spojiti rad, zabavu i ljudsku empatiju. “Farma Hype” dolazi – i to vrlo brzo!

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS