calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za srijedu, 16. oktobar 2024: Ovan će napraviti korak naprijed, Jarcu se ukazuju nove prilike, Vaga na pragu da se razočara, a Vi? Kako zvuči kada otpjevate “duet sa samim sobom”, takmičar u Supertalentu osvaja mreže Aneli Ahmić pred nervnim slomom! Osamila se, pa isplakala more suza “Moja majka ima 3 tipa SHIZOFRENIJE! Pokušala je da digne ruku na sebe, a tvrde da je NORMALNA!” “Život sa dvije žene” Jana shvatila da ovdje što si luđi više te cijene! Zlostavljanje i ubistvo djevojčice šokiralo javnost: Otac rekao policiji da je to “zaslužila” Sve je spremno: Stanari u rijalitiju Imanje će boraviti u OVAKVOM ambijentu “Roditeljima sam ZAPALILA KUĆU!” Anđela Veštica “Ljeto sam provela u BOLNICI! Nisam NAKAZA!” Ispovijest Aldine Bajić nakon što ju je pretukao muž: Kada me udario nogom, tu mi je bio kraj Dejan Dragojević objasnio koliko je teško kada znaš da te svi gledaju i smiju ti se zbog loše osobe! Nećete vjerovati čime se bavi Nina Đogani?! Insistira samo na… Tiktokerka govorila jezikom kojeg će mnogi Sloveni razumjeti bez učenja: Kako je to moguće? Anđela Đuričić i Gastoz spojeni CRNOM MAGIJOM? Ljubav koja će imati KOBNI ISHOD? ZAVIRITE NA IMANJE! Pripreme se privode kraju! Ovako će izgledati NAJBOLJI RIJALITI IKADA! (FOTO) Kolika bol se nadvila nad Jablanicom! Ova scena se urezala u sjećanje svim sugrađanima! Fatima ljuta kao nikad: Ribaj, pa idi po drva, pa po djecu, pa sve u krug!

ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana riješen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!”

Objavio: RHT
12/10/2024 9:15 PM

ŠOK POTEZ KONKURENCIJE!

ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio
ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Foto:Instagram

Nakon što je Saša Mirković, vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, sa zadovoljstvom obavijestio javnost o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, društvene mreže su se usijale od pozitivnih komentara, a mediji su brzo reagovali.

Ipak, kao što to obično biva, konkurencija nije mogla da prihvati poraz. Posebno ne činjenicu da je Hype produkcija i Saša Mirković uspio da riješi situaciju koju oni nisu mogli.

Umjesto da se raduju pomirenju i pozitivnim odnosima, portal Pink je odlučio da preuzme Mirkovićevu fotografiju sa Anom i Zvezdanom sa njegovog zvaničnog Instagram naloga, ali su, ne tako iznenađujuće, blurovali njegov lik i preokrenuli čitav kontekst.

Očigledno je da im smeta što je Hype produkcija uspjela da spoji ljude. Umjesto da ih razdvajaju. Kao što to oni rade u svojim rijaliti programima.

Nakon pokušaja manipulacije i ovakvog poteza, oglasio se i Saša Mirković koji je istakao sljedeće:

-Kad konkurencija preuzme sliku bez pitanja, bluruje mene jer im je krivo što je odnos između Ane i Zvezdana riješen da mogu jedno drugom da pruže ruku, a ne da se ubijaju u njihovom rijalitiju – istakao je on, pa dodao:

-Kreće rijaliti “Imanje” pa će sve biti jasno – napisao je Mirković na svom Instagram storiju.

Mirković je naglasio da je HypeTV uvijek posvećen stvaranju pozitivnih odnosa i pomirenja među ljudima, dok konkurencija očigledno preferira nasilje, tuče i agresiju.

ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio

ZA 65 DANA KREĆE RIJALITI “IMANJE”

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, obavijestio je javnost putem zvaničnog Instagram naloga o uzbudljivim novostima.

Istakao je da je prošlo 35 dana, a da preostaje još 65 dana do početka rijaliti programa “Imanje” iz Lisovića koji svi željno iščekuju.

Čitajte i Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS