calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Počeo bh. Oktoberfest: Šatori, muzika, za svakog ponešto JANJUŠEVO ŠOK PRIZNANJE O ANELI AHMIĆ: Ovaj DETALJ će promijeniti tok rijalitija, Mateja ne smije da sazna! Oglasio se Moka Slavnić nakon pomirenja Zvezdana i Ane – bio je kratak HAOS U RIJALITIJU! Ša UDARIO na Anđelu Đuričić, pa otkrio sve o AFERI sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA! “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji” TERZA UŽIVO U PROGRAMU ZADOVOLJIO FETIŠE SA LJUBAVNICOM: Sofija mu priredila NEZABORAVNO iskustvo, svima se zgadio ovaj potez! ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana riješen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!” Broji se sitno: Poznato za koliko počinje NOVI RIJALITI gdje će se naći tek pomireni Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić – stiže neviđeno OPROŠTAJ: Tužno sjećanje na zadnji dan uz voljene koji su život izgubili u prošlosedmičnim poplavama JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U RIJALITIJU! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ”Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju” OVA FATALNA LJEPOTICA JE DJEVOJKA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kriju se od svih, a od njenih vrelih fotki zastaje dah (FOTO) NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI! Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Đoganijem STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO) ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pjevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo

NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI! Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Đoganijem

Objavio: RHT
12/10/2024 7:00 PM

Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem

Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Foto:ATA Images
Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Foto:ATA Images

NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI!

Anabela Atijas sve češće nastupa sa bivšim suprugom Gagijem, a to je izazvalo brojne priče.

Upravo zbog toga, Anebela je riješila da stavi tačku na nagađanja i otkrije u kakvoj su zapravo relaciji.

– Svima i svemu treba dati drugu šansu. Nisam neko ko ne voli da prašta, ne volim da se osvrćem. U sadašnjosti mi je dobro tu gdje jesam, a nekad pomislim „Kako će biti u budućnosti?“ Onda neću da se smaram time, jer sada, u ovom momentu je sve super. Okupljamo se za potrebe. Ukoliko nas neko želi u paru, jer to ipak nosi drugačiju energiju, nego kada sam ja sama. To su ljudi poželjeli i stvarno su nastupi bili fenomenalni – objasnila je pjevačica.

S obzirom da važi za jednu od najljepših pevačica, ali najzgodnijih baki na estradi, Anabela je otkrila kako reaguje na komplimente, ali i koja je tajna savršenog izgleda.

-Godinama sam brinula šta će ko da kaže i onda sam se jedan dan probudila i shvatila da je najvažnije kako se ja osjećam. Balans je stvarno majka, nisam neko ko voli da se odriče hrane. Volim da jedem. Ne moram da budem savršena, nisam plaćeni top model, srećna sam i zadovoljna. Više nemam problem sa hormonima, imala sam i riješila sam hvala Bogu – zaključila je pjevačica za medije.

Čitajte i Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

Sneža Kušadasi i Aleksandra Jakšić su, sada već tradicionalno, došle do verbalnog obračuna zbog lične higijene. Aleksandra je napala zbog kose, a Sneža se pravdala. 

Svađa zbog lične higijene

Kušadasi je istakla da se na imanju osjeća kao kod kuće i da je ne zanima šta će drugi reći. 

– Ljudi, razlika između vas i mene je što ste vi svjesni da ste u rijalitiju, a mene zabolje uho. Ja se ponašam kao kod kuće – rekla je Sneža.

– Mogla bi tu kosu da opereš. Ulazi jutros ovdje i kaže higijena je pola života. Sneža to kaže – kazala je Aleksandra.

– Šta fali mojoj kosi, moja kosa je odlična – rekla je Sneža.

– Cijela ti se ukrutila od prljavštine – odgovorila je Aleksandra.

– Nije, moja kosa nije prljava za tvoju informaciju – dodala je Sneža.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS