calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Počeo bh. Oktoberfest: Šatori, muzika, za svakog ponešto JANJUŠEVO ŠOK PRIZNANJE O ANELI AHMIĆ: Ovaj DETALJ će promijeniti tok rijalitija, Mateja ne smije da sazna! Oglasio se Moka Slavnić nakon pomirenja Zvezdana i Ane – bio je kratak HAOS U RIJALITIJU! Ša UDARIO na Anđelu Đuričić, pa otkrio sve o AFERI sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA! “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji” TERZA UŽIVO U PROGRAMU ZADOVOLJIO FETIŠE SA LJUBAVNICOM: Sofija mu priredila NEZABORAVNO iskustvo, svima se zgadio ovaj potez! ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana riješen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!” Broji se sitno: Poznato za koliko počinje NOVI RIJALITI gdje će se naći tek pomireni Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić – stiže neviđeno OPROŠTAJ: Tužno sjećanje na zadnji dan uz voljene koji su život izgubili u prošlosedmičnim poplavama JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U RIJALITIJU! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ”Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju” OVA FATALNA LJEPOTICA JE DJEVOJKA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kriju se od svih, a od njenih vrelih fotki zastaje dah (FOTO) NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI! Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Đoganijem STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO) ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pjevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo

STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/10/2024 6:30 PM

STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI!

STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI!

STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Foto:ATA Images

Starleta i rijalitija učesnica Stanija Dobrojević ne prestaje da provocira na društvenim mrežama izazovnim fotografijama.

Ona je sada napravila opštu pometnju kada je na Instagramu podijelila niz fotografija u providnoj bijeloj haljini.

Stanija bez brusa i donjeg veša

Dobrojevićeva nije nosila brushalter kao ni donji veš. Pa je tako pokazala previše.

Stanija je u ovakvom izdanju prošetala Majamijem. Na Instagramu je dobila brojne komentare na račun ovog izdanja.

“Prevazišla samu sebe”, “Pa ovo joj providno, pola zadnjice joj skroz golo”. “Ova haljina joj nije trebala”, “Au, čovjeka srčka da strefi”, pisali su joj pratioci.

“BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi!

Poznata starleta iz Majamija, Stanija Dobrojević, oglasila se za Hype TV nakon što je Floridu pogodio razorni uragan.

Dobrojevićeva se sada oglasila Hype TV, opisala je trenutnu situaciju na Floridi nakon prolaska uragana Milton i podijelila svoja osjećanja o dešavanjima.

-Bilo je to sa uraganom, ali hvala Bogu, prošlo je i sve dobro je – dodala je Stanija za Hype TV.

Kako je Stanija danas rekla, nije očekivala da će na sunčanoj Floridi ikada doći do ovakvih neprilika kao što je uragan.

”Ko bi rekao da će pogled sa moje terase ikada izgledati ovako depresivno. Kada sam odlučila da se preselim na Floridu u glavi su mi bile samo palme, sunce i okean…Kakav uragan?”, napisala je ona na Instagram storiju gdje se vidi zamagljena terasa, te da vrijeme nije baš na nekom zavidnom nivou.

HYPE TV OTKRIVA SVE O ODNOSU STANIJE I ASMINA

-U njihovom odnosu sve je u redu, samo što su udaljeni zbog posla, ali se čuju svakodnevno i na vezi su. Ništa se nije promijenilo, grade život i želi mir, te im prija što su se povukli iz svih dešavanja, pogotovo vezano za rijaliti – govori izvor za Hype TV.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS