calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji” TERZA UŽIVO U PROGRAMU ZADOVOLJIO FETIŠE SA LJUBAVNICOM: Sofija mu priredila NEZABORAVNO iskustvo, svima se zgadio ovaj potez! ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana riješen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!” Broji se sitno: Poznato za koliko počinje NOVI RIJALITI gdje će se naći tek pomireni Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić – stiže neviđeno OPROŠTAJ: Tužno sjećanje na zadnji dan uz voljene koji su život izgubili u prošlosedmičnim poplavama JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U RIJALITIJU! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ”Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju” OVA FATALNA LJEPOTICA JE DJEVOJKA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kriju se od svih, a od njenih vrelih fotki zastaje dah (FOTO) NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI! Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Đoganijem STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO) ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pjevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo Ljubav počinje! Hype produkcija spaja mnogima nespojiva imena Sve se otkrilo! Melina Džinović živi na novoj adresi: Ludo se zaljubila u njega, sada više nema nikakvih tajni. Jezivo predviđanje Babe Vange: Ovo je najavila za 2025. godinu Veliko srce Ilme Karahmet “Pakovala sam pomoć za sugrađane u BiH! Zbog poplava sam odložila izlazak albuma!”

“JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM

Objavio: RHT
12/10/2024 5:30 PM

Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM

Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM
Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Foto:HypeTV

Suprug Zoran Dragaš i Slađa Alegro, pojavili su se zajedno na proslavi prvog rođendana unuke Radiše Trajkovića.

Nakon što su ispozirali svim medijima, pjevačica je odgovorila na pitanje novinara HYPE TV.

“Važite za skladan bračni par, ali ako nekada u kući dođe do neke čarkice, oko čega se najčešće posvađate”, glasilo je pitanje.

“Ja bijem uglavnom (smijeh). Možda se nekada nešto ne složimo oko Mile (kćerkice). Oko njenog odgajanja, ali to nikada nije nikakva drama. Svako ima svoj stav”, kaže pJevačica i otkriva da li je “loš policajac” kod vaspitavanja kćerke.

“JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!”

“Ja umijem da galamim i drekenem. On to rješava na malo drugačiji način. Pričom”, rekla je Slađa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hype TV 2 (@hypetv2.rs)

Dotakla se i anegdote sa Đanijem.

“Jao, pa sa Đanijem je uvijek ṣ̌ou. Eto, prije nekoliko dana smo bili zajendo u avionu imali smo let rano ujutru iz Nemačke. Mogu da kažem da stjuardesa nije bila spremna za to ludilo i za tu količinu alkohola u ranim jutarnjim časovima”, kaže folkerka poznata po hitovima “Neka ide život” i “Afrika”.

Čitajte i Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

Sneža Kušadasi i Aleksandra Jakšić su, sada već tradicionalno, došle do verbalnog obračuna zbog lične higijene. Aleksandra je napala zbog kose, a Sneža se pravdala. 

Svađa zbog lične higijene

Kušadasi je istakla da se na imanju osjeća kao kod kuće i da je ne zanima šta će drugi reći. 

– Ljudi, razlika između vas i mene je što ste vi svjesni da ste u rijalitiju, a mene zabolje uho. Ja se ponašam kao kod kuće – rekla je Sneža.

– Mogla bi tu kosu da opereš. Ulazi jutros ovdje i kaže higijena je pola života. Sneža to kaže – kazala je Aleksandra.

– Šta fali mojoj kosi, moja kosa je odlična – rekla je Sneža.

– Cijela ti se ukrutila od prljavštine – odgovorila je Aleksandra.

– Nije, moja kosa nije prljava za tvoju informaciju – dodala je Sneža.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS