calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda

Objavio: RHT
11/10/2024 4:00 PM

Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana

Foto: Spectrum Bay News 9

Čovjek koji je zavezao cijelu svoju kuću uoči uragana na Floridi postao je internet senzacija zahvaljujući „legendarnoj“ ideji.

Stanovnik Tampe, Muhamed Nijem, nedavno je postao viralan nakon što je lokalna novinska kuća Spectrum Bay News 9 na mrežama podijelila sliku ekstremnih priprema koje je preduzeo uoči uragana Milton.

Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana

Muhamed je oko svoje jednospratnice stavio šest ogromnih kaiševa u pokušaju da spriječi da se sruši kada oluja udari, prenosi Citymagazine.

Jarko žute trake prešle su preko krova i pričvršćene su za zemlju sa obje strane.

„Gledalac Muhamed Nijem se priprema za uragan Milton“, napisali su pored fotografije njegovog izuma.

Post, koji je pregledan više od 1,8 miliona puta, zadivio je mnoge korisnike društvenih mreža.

Apsolutna legenda

Neki su rekli da su impresionirani njegovim naporima, žigosali su ga kao „legendu“ i hvalili ga što „razmišlja van okvira“.

Drugi su priznali da su sada zainteresovani i da žele da znaju da li njegova ideja zaista funkcioniše.

„Sada se svi smiju, ali ovaj čovjek će biti legenda kada sve druge kuće budu plutale niz ulicu, a on sjedi u svom novom bazenu u dnevnoj sobi i gleda TV na Starlink terminalu“, „Zapravo poštujem trud. Nadam se da je efikasan“, „On razmišlja van okvira, treba nam više ljudi poput njega…“, “On je osigurao svoju kuću kao klavir kada se seli. Apsolutna legenda”.

Čitajte i Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

No, jedno lice uhapšeno zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS