calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo” Seks svaki dan: Da li je to dobro ili loše? Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži” EKSPLOZIJA U SARAJEVU Mero Beganović: Žena i ja smo spavali, bomba nam je pukla kod prozora, beba se prepala Vedrana Rudan iznenadila priznanjem: Za četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila Elmedinu kako se postaje pobjednik: Jana nije svjesna koliko si ti poznat! “ŽELIM SAMO MIR I TOPLINU” (VIDEO) Iver ne pada daleko od klade: Almein Cerić uspješno plovi estradnim vodama

Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića! Sve objelodanio javno pa poručio: “Da li ovo liči na mene?” (FOTO)

Objavio: RHT
11/10/2024 12:30 PM

Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića!

Prije nekoliko mjeseci Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je optužnicu prijedlog protiv Marka Miljkovića.

Marko Miljkovic
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko je tada priveden zbog napada na službeno lice, a sada mu je stigao zahtjev u kojem je navedeno do detalja sve što je učinio 15. maja. Miljković je uslikao zahtjev i objavio na svom Instagram profilu. 

Otkriveni detalji iz optužnice

foto: prinscreen/instagram/marko.miljkovic

U istom se navodi da je napravio prekršaj iz čak tri člana, te da su ga policijski službenici zatekli u alkoholisanom stanju, kada ih je vrijeđao. Navodi se i da je odbijao da mu se uradi alkotest, te da je pretio. On se našalio sa zahtjevom koji mu je stigao iz tužilaštva.

foto: prinscreen/instagram/marko.miljkovic

– Da li ovo liči na mene? – napisao je Miljković. 

Podsjetimo, tužilaštvo je Trećem osnovnom sudu predložilo da okrivljenog Miljkovića oglasi krivim i da ga za jedno izvršeno krivično djelo osudi na kaznu zatvora od tri mjeseca, a za drugo na kaznu od šest mjeseci, te da bude osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam mjeseci, u koju će biti uračunato i vrijeme koje je proveo u zadržavanju, a koje mu se računa od 14. maja u 00.50 sati, kada je uhapšen.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS