calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Seks svaki dan: Da li je to dobro ili loše? Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži” EKSPLOZIJA U SARAJEVU Mero Beganović: Žena i ja smo spavali, bomba nam je pukla kod prozora, beba se prepala Vedrana Rudan iznenadila priznanjem: Za četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila Elmedinu kako se postaje pobjednik: Jana nije svjesna koliko si ti poznat! “ŽELIM SAMO MIR I TOPLINU” (VIDEO) Iver ne pada daleko od klade: Almein Cerić uspješno plovi estradnim vodama Pas odgrizao ruku svojoj vlasnici: Bore joj se za život “Da sam ja neko” deseti put u BKC-u: Enis Bešlagić i publika odali počast žrtvama poplava OBEZBJEĐENJE HITNO INTERVENISALO U BIJELOJ KUĆI! Jelena i Ivan u nikad žešćem okršaju! ŽIVOTNA PRIČA MILICE VELIČKOVIĆ LEDI KRV U ŽILAMA! Bivša rijaliti učesnica progovorila o gubitku! TUGA! ANITA PREBOLJELA ANĐELA: Već ljubi drugog MUŠKARCA! ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA “PSIHOAFEKTIVNA PSIHOZA” Detalji LJEKARSKOG IZVJEŠTAJA Miljane Kulić iz GAK NARODNI FRONT Vlada FBiH danas donosi odluku o otvaranju dionice puta M17 Jablanica – Mostar: Cesta će biti otvorena samo noću!? Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića! Sve objelodanio javno pa poručio: “Da li ovo liči na mene?” (FOTO)

Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Veliko uzbuđenje zbog susreta sa publikom, obećali nezaboravne nastupe

Objavio: RHT
11/10/2024 11:59 AM

Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji

Bosanskohercegovački pjevač Nihad Alibegović, poznat po svom prepoznatljivom glasu i dugogodišnjoj karijeri, stigao je u Ameriku sa svojom ekipom na turneju. S njim nastupa i pjevačica iz Breze Esma Kovač koja inače najviše radi i sa Enesom Begovićem i Semirom Cerićem Koketom.

Nihad Alibegović i Esma Kovač sa ekipom/Facebook

Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji

Turneja će obuhvatiti nekoliko gradova širom Sjedinjenih Američkih Država, a publika s nestrpljenjem iščekuje njegove nastupe. Alibegović, koji je godinama jedan od najpopularnijih izvođača narodne muzike na Balkanu,

Njegovi koncerti privlače ne samo publiku iz dijaspore, već i ljubitelje tradicionalne muzike. Ova američka turneja predstavlja priliku za fanove da uživo čuju njegove omiljene pjesme, a Alibegović je izrazio veliko uzbuđenje zbog susreta sa publikom i obećao nezaboravne nastupe, kao i njegova koleginica Esma Kovač.

Čitajte i: Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak

Direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković se oglasio na Instagramu s ponosnom objavom, otkrivajući da je Hype produkcija postala vlasnik impozantnog prostora u ulici Valtera Perića, u samom centru Sarajeva.

Saša Mirković ponosan na novi početak: Hype je sada Valter/Foto: Hype

U svojoj poruci, Mirković je istakao poseban značaj ove lokacije, naglašavajući njen istorijski kontekst. “Hypebih.ba je danas postao Valter!”, napisao je, referirajući se na čuveni simbol otpora iz Drugog svjetskog rata.

Opširnije pročitajte OVDJE

Čitajte i Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

No, jedno lice uhapšeno zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS