calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
To je ljubav: Maja Marinković mu došla na noge! Naša kamera sve zabilježila Produkcija uništava i upravljava životima, ja nisam htio bit pion! To su sve tamo loši ljudi HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO)

GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić!

Objavio: RHT
10/10/2024 7:15 PM

GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA!

GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA!
GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Foto:HypeTV

Goca Tržan nova je gošća podkasta “Sada i ovde” kod autorke i novinarke Snežane Dakić. Pjevačica će da otkrije kako balansira brak, porodicu i gdje žene griješe u partnerskim odnosima. Iskreno o očekivanjima u ljubavi i kako prepoznati ozbiljnog muškarca!

Naime, ona je progovorila i kako je uspjela da život prihvati takav kakav jeste. Priznala je da nikada nije krivila prvog muža zato što njoj nije bilo dobro u braku. Pa kako balansira odnos sa suprugom Rašom Novakovićem i kćerkom Lenom.

Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić!

Govoriće i o tome zašto njen suprug zaslužuje da mu uveče opere noge ali i gdje žene griješe u partnerskim odnosima, šta očekuju i šta to pogrešno vjeruju o intimnom odnosu. Pjevačica je dala i svoj sud o tome čemu služi prvi s*ks, kako prepoznati da li je muškarac zainteresovan za ozbiljni odnos i da li treba dati drugu šansu muškarcu koji se ne javi poslije prvog dejta.

Ne propustite podcast ,,SADA I OVDE” u subotu od 15h.

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 10. oktobar 2024: Blizanci skloni flert, Škorpije ne nailaze na razumijevanje, Ribama u ljubavi moguće ozbiljne nesuglasice, a Vama?

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS