calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO) Nezapamćena tragedija: Jablanica u suzama! Velika tuga! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga!

Objavio: RHT
10/10/2024 4:45 PM

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

Prema saznanjima zajecaronline.com, Boranin Dušan Savić juče je uhapšen zbog izazivanja panike i nereda.

Foto: Facebook – printscreen

U srijedu. 9. oktobra, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenog Dušana Savića iz Bora. Zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo pokušaj izazivanja panike i nereda iz čl. 343. st.2. u vezi st.1. a u vezi čl. 30. Krivičnog zakonika.

Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike

O detaljima vezanim za ovaj konkretni događaj, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, a dok traje predistražni postupak OJT Bor, nisu se iznosili u javnost.

Navodno, na Tiktoku je iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

S druge strane, jedno lice je uhapšeno i zbog prijetnji roditeljima Danke Ilić…

Kako redakcija spomenutog medija nezvanično saznaje, pored Dušana Savić zadržavanje je određeno još jednom licu. Koje je preko iste medijske platforme upućivalo direktne prijetnje roditeljima male Danke Ilić.

Radi obezbjeđivanja dokaza izvršen je i pretres stana osumnjičenog Dušana Savića. Pored sredstva komunikacije, pronađeni su i pištoljski meci kalibra 9 mm. Kao i za sada neidentifikovana eksplozivna naprava sa štapinom i elektronskim detonatorom.

S druge strane, kod njegove vanbračne supruge pronađena je i određena količina opojne droge amfetamin.

Saznanja portala zajecaronline.com ukazuju da je Dušan Savić u zadnje dvije decenije bio izvršilac velikog broja krivičnih djela na teritoriji Srbije. Duži vremenski period proveo je na izdržavanjima zatvorskih kazni na koje je bio pravosnažno osuđen za razna krivična djela. Počevši od teških krađa, pa do krivičnih djela vezanih za promet narkotika i falsifikovanja službenih isprava.

U toku 2023. godine je kod imenovanog pronađeno 17 kilograma različitih droga i postupak se vodi pred VJT Zaječar…

Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu

Pročitajte i: Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu.

Nakon slijetanja vozila u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje kod Visokog smrtno su stradale četiri osobe, potvrdila je glasnogovornica MUP-a ZDK Aldina Alić.

Foto: Crna hronika

Još uvijek nisu identifikovane stradale osobe. Uviđaj je još uvijek u toku…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Zajecaronline/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS