calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO) Nezapamćena tragedija: Jablanica u suzama! Velika tuga! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu Demirović: Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca EKSKLUZIVNO! Lejla Zalihić treba vašu podršku, veliki bolovi i glavobolja, a kćerka ima ovu želju? Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate Dženifer Lopez konačno otvorila dušu: Cijeli je**ni svijet je eksplodirao Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DIJETE! Izdato zvanično saopćenje!

Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima

Objavio: RHT
10/10/2024 3:45 PM

Zola otkrio istinu o dugovima

Lazar Čolić Zola odlučio je da nakon brojnih špekulacija spakuje kofere i dođe u Beograd

Foto: Printscreen/Printscreen

Lazar Čolić Zola odlučio je da nakon brojnih špekulacija spakuje kofere i dođe u Beograd.

Zola otkrio istinu o dugovima

Zola je nedavno otkrio istinu o kockarskim dugovima za koje ga optužuju, ali i o životu u Švarcajskoj i trudnoći Miljane Kulić.

– Bilo je priča da si bio dužan velike pare zbog kocke i da je to jedan od razloga što Miljani praviš dijete – glasilo je pitanje za Zolu.

– To mi je smešno, jer misle da ću riješiti dugove ako napravim dijete. Zaista ne želim da pričam o privatnim stvarima i ne želim da vadim sad izvode iz banaka da bih nekome dokazao istinu. Ako neko očekuje da dođem ovdje i da pričam da li nekome dugujem, stvarno su se prevarili. Ako nekome dugujem neka slobodno dođe, svi znaju gdje sam trenutno. Ja nemam neke abnormalne probleme i da sam previše zadužen to je laž – rekao je Zola.

Zatim se poteglo pitanje da li je Zola pronašao djevojku u Švajcarskoj i kako se ponašao tamo tokom boravka.

– Tvoj drug Ivica se izletio i rekao da imaš neku djevojku u Švajcarskoj?

– Ja jesam upoznao jednu djevojku koja mi je od svih tih djevojaka ostavila trag. Ali, niti sam imao nešto sa tom djevojkom intimno, niti bi je spominjao. Djevojka uopšte nije iz ovog svijeta – istakao je Zola.

– Kažu da spavaš sa ženama za lovu, da li je to istina?

– Jedna žena od mog druga mi je ostavila psa na čuvanje i ja okačio tog psa. Ja sam dobio milion poruka da sam postao žigolo i da tamo uzimam pare po Švajcarskoj. Razne priče čujem i zaista mi to nije bitno, mislim da imam najjaču samokontrolu i ponosan sam na to. Glupo mi je da slušam svakodnevno priče o sebi – otkrio je Zola.

“Svjesna je mog odnosa sa Miljanom”

Otkrio je i šta njegova majka Bosa kaže o Miljaninoj trudnoći.

– Što se tiče majka Bose, ona je neko ko ne dozvoljava sebi da se miješa u moje ljubavne odnose. Svjesna je mog odnosa sa Miljanom i kao svaki roditelj ne podržava neke naše relacije. Ali, naravno, da kad dođe djete da bi podržala sve to – rekao je Zola.

Pročitajte i: MIONA I ŠA URNISALI ANĐELU: Sočnim psovkama je podsjetili na njene FETIŠE! Zašto ZLOUPOTREBLJAVA Gastoza?

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS