calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu Demirović: Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca EKSKLUZIVNO! Lejla Zalihić treba vašu podršku, veliki bolovi i glavobolja, a kćerka ima ovu želju? Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate Dženifer Lopez konačno otvorila dušu: Cijeli je**ni svijet je eksplodirao Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DIJETE! Izdato zvanično saopćenje! DEVASTACIJA RIJEKE U KONJICU “Klizišta su rezultat radova na izgradnji mini hidroelektrane” Jovana Pajić najavljuje bržu pjesmu: ‘NIJE MI PROBLEM DA IZGLEDAM KAO BESKUĆNIK’ Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima Poduzete hitne mjere na klizištu u Pofalićima HITNO ODLUKA U RIJALITIJU: Bijelu kuću ODMAH NAPUŠTA ovih 40 učesnika Hrabri čin mladih policajaca u Jablanici: Spasili šest osoba s krova džamije ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM ZBOG MIONINE IZDAJE! Bijesan nakon saznanja da otkida na njegove fore ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO) Rafael Nadal potvrdio da uskoro završava igračku karijeru! “To me je navelo na ovu odluku” (VIDEO)

Nestala Anastasija Kaurinović (13) iz Doboja: Majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom

Objavio: RHT
10/10/2024 12:45 PM

Nestala Anastasija Kaurinović (13)

Anastasija Kaurinović (13) iz Velike Bukovice kod Doboja nestala je sinoć oko 19 časova.

Foto: ATV

Njena porodica poziva sve koji su je vidjeli ili imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju da to prijave policiji!

Nestala Anastasija Kaurinović

Majka nestale djevojčice Marina Kaurinović kaže za ATV da je njena kćerka juče oko 11.30 časova otišla u školu. Kao i da je po završetku nastave odvezena automobilom i od tada joj se gubi svaki trag.

”Djeca su nam ispričala da su oko 18.30 časova vidjeli da je ona ispred škole ubačena u automobil. U vozilu je bio momak. Koji je ranije znao da prolazi oko naše kuće, a koji je sklon zloupotrebama droge”, tvrdi uznemirena Marina.

Ona kaže da su kasnije dobili informaciju da je njena kćerka, nakon toga, posljednji put viđena u blizini benzinske pumpe u Stanovima – Grabovica kod Doboja.

”Pretražujemo okolne šume i pozivam sve ljude da nam pomognu u potrazi. Ona je juče od 18.30 nedostupna na telefon i nema joj traga”, rekla je Marina.

Cijeli slučaj je prijavljen u PU Doboj, čiji su službenici takođe uključeni u potragu. Kako saznaje ATV, pretražuje se lokacija oko mjesta nestankađ. Ali i na području Stanova gdje je Anastasija posljednji put viđena.

Apel iz sela Zlate: “Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći – moramo to spriječiti”

Pročitajte i: Apel iz sela Zlate: “Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći – moramo to spriječiti”.

Mještani sela Zlate kod Jablanice uputili su apel u kojem su istaknuli kako su pojedinci počeli zloupotrebljavati humanitarnu pomoć koja pristiže.

Foto: Bljesak.info

“Prva dana svi su bili solidarni, a treći dan, kako je pristizala pomoć, neki su se počeli ‘laktati’ i uzimati ono što im ne pripada.” – rekao je za “Bljesak.info” Dženan Šašić, mještanin sela Zlate kod Jablanice.

Podsjetimo, selo Zlate jedno je od sela kod Jablanice koje je pretrpjelo velike štete uslijed razornih poplava i klizišta koja su pogodila to područje. Šašić ističe kako su takve slučajeve već prijavili u općini.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS