calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tara Simov i Danilo nakon tuče i velikog skandala otvorili dušu! Sha je kriv za sve! Elmedin otkriva sve o karate potezima kojim uspijeva sve pokositi! A ovo je tajna? Hype produkcija preuzima kultni prostor u centru Sarajeva: Saša Mirković ponosan na novi početak “Aneli je LAŽOV! Terza je SELJAČINA! Miona je POBJEGLA od Stanislava!” Jasmina Ana URNIŠE! Fatima “šarmira” treću ženu: Hajde bona dođi do nas kad je mogla Jana, vidiš da te Elmedin gotivi! Ti Fato to govoriš da ti odmoriš Ponosni bosanski narod složan kad je najteže! Cijeli Balkan pomaže! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa kćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” Da sam slušao ASTROLOGA ovo mi se nebi desilo: Milan Kalinić otvoreno o prevari i bolu koji trenutno osjeća? VELIKA ISPOVJEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar! Filip Car ljut zbog Mensurovih uvreda: Taj ljigavac pokvareni samo da se sretnemo GOCA TRŽAN OTKRILA GDJE ŽENE GRIJEŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pjevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! Elmedin brao gljive, pa naletio na probleme! Ovo je šok! ANĐELA ODVUKLA GASTOZA U KREVET, PA MU OSTVARILA SVE ŽELJE! Marinković napokon dobio ono što želi! (FOTO) Nezapamćena tragedija: Jablanica u suzama! Velika tuga! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu

Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate

Objavio: RHT
10/10/2024 5:15 PM

Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača

Anel Ahmedhodžić i George Baldock skupa su igrali u Sheffieldu (Foto: Instagram)
Anel Ahmedhodžić i George Baldock skupa su igrali u Sheffieldu (Foto: Instagram)

Bivši reprezentativac BiH Anel Ahmedhodžić šokiran je iznenadnom smrću grčkog nogometaša Georgea Baldocka (31).

Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača

Nogometaš Panathianikosa sinoć je pronađen mrtav u bazenu kod svoje kuće u južnom predgrađu Atine.

Riječ je o nogometnom reprezentativcu Grčke i nogometašu Panathinaikosa, u koji je stigao ovog ljeta iz engleskog Sheffield Uniteda, gdje je bio saigrač bh. nogometaša Anela Ahmedhodžića.

Ahmedhodžić se nakon ove tragedije oglasio na Instagramu uz poruku:

“Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, moj brate”, napisao je Ahmedhodžić uz njihovu zajedničku fotografiju iz Sheffielda na kojoj su zagrljeni.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Baldock je pronađen pod vodom u svom bazenu, a policija i dalje istražuje detalje tragedije. Ono što je definitivno, jeste da u posljednje vrijeme Baldock nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

Karijeru je Baldock započeo u Milton Keynes Donsu, nosio je dresove brojnih engleskih niželigaša, a sedam godina igrao je za pomenuti Sheffield United, s kojim je nastupao i u Premiershipu.

Bio u Banjoj Luci

Za reprezentaciju Grčke je počeo igrati 2022. godine i od tada je upisao 12 nastupa u dresu Helena. Međutim, ovaj put nije bio dio nacionalnog tima koji je danas otputovao u London na utakmicu Lige nacija protiv Engleske, koja Grke čeka u četvrtak.

Također, bio je i na klupi u nedavnom meču između Borca i Panathiaikosa (1:1) odigranog prošlog četvrtka u Banjoj Luci.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Klix/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS