calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DEVASTACIJA RIJEKE U KONJICU “Klizišta su rezultat radova na izgradnji mini hidroelektrane” Jovana Pajić najavljuje bržu pjesmu: ‘NIJE MI PROBLEM DA IZGLEDAM KAO BESKUĆNIK’ Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima Poduzete hitne mjere na klizištu u Pofalićima HITNO ODLUKA U RIJALITIJU: Bijelu kuću ODMAH NAPUŠTA ovih 40 učesnika Hrabri čin mladih policajaca u Jablanici: Spasili šest osoba s krova džamije ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM ZBOG MIONINE IZDAJE! Bijesan nakon saznanja da otkida na njegove fore ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO) Rafael Nadal potvrdio da uskoro završava igračku karijeru! “To me je navelo na ovu odluku” (VIDEO) “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 eura”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Slažem ga Jano polahko! “MORAŠ NAUČITI I TI” (VIDEO) Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi LIGA NACIJA Selektor Barbarez o provokacijama Nijemaca: Nemam problem s tim, ovo je za mene posebna utakmica PJEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano Nestala Anastasija Kaurinović (13) iz Doboja: Majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju!

Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu

Objavio: RHT
10/10/2024 10:59 AM

Kod Visokog poginule četiri osobe

Nakon slijetanja vozila u rijeku Bosnu u mjestu Dobrinje kod Visokog smrtno su stradale četiri osobe, potvrdila je glasnogovornica MUP-a ZDK Aldina Alić.

Foto: Crna hronika

Kod Visokog poginule četiri osobe

Još uvijek nisu identifikovane stradale osobe. Uviđaj je još uvijek u toku.

Kako smo ranije objavili, jedna osoba iz ovog vozila se uspjela spasiti iz ovog vozila, a pretpostavlja se da je ispala iz vozila prije nego je palo u rijeku.

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 10. oktobar 2024: Blizanci skloni flert, Škorpije ne nailaze na razumijevanje, Ribama u ljubavi moguće ozbiljne nesuglasice, a Vama?

Horoskop za 10 oktobar 2024 / Izvor: Shuitterstock

Izvor: Shuitterstock

Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2024. godine kaže da danas možete da očekujete trenutke mira i podrške od partnera. Ako ste slobodni, dan je povoljan za susrete s dragim osobama, bilo da su u pitanju prijatelji ili potencijalni partneri. Moguć je neočekivani dolazak gostiju ili improvizovana zabava sa prijateljima. Osjećate se snažno i vitalno, ali obratite pažnju na ishranu, posebno ako imate sklonost ka prejedanju u društvu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS