calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu Demirović: Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca EKSKLUZIVNO! Lejla Zalihić treba vašu podršku, veliki bolovi i glavobolja, a kćerka ima ovu želju? Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate Dženifer Lopez konačno otvorila dušu: Cijeli je**ni svijet je eksplodirao Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DIJETE! Izdato zvanično saopćenje! DEVASTACIJA RIJEKE U KONJICU “Klizišta su rezultat radova na izgradnji mini hidroelektrane” Jovana Pajić najavljuje bržu pjesmu: ‘NIJE MI PROBLEM DA IZGLEDAM KAO BESKUĆNIK’ Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima Poduzete hitne mjere na klizištu u Pofalićima HITNO ODLUKA U RIJALITIJU: Bijelu kuću ODMAH NAPUŠTA ovih 40 učesnika Hrabri čin mladih policajaca u Jablanici: Spasili šest osoba s krova džamije ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM ZBOG MIONINE IZDAJE! Bijesan nakon saznanja da otkida na njegove fore ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO)

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Objavio: RHT
10/10/2024 1:30 PM

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Najbogatija muzičarka/Foto: Instagram

Tejlor Svift donirala je 5 miliona dolara za pomoć područjima pogođenima uraganima Helene i Milton.

Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

“Nevjerovatno smo zahvalni Tejlor Svift na velikodušnoj donaciji od 5 miliona dolara”, napisala je izvršna direktorica neprofitne organizacije Feeding America Claire Babineaux-Fontenot na Instagramu.

“Ovaj će doprinos pomoći obnovi i oporavku zajednica, osiguravajući osnovnu hranu, čistu vodu i zalihe ljudima pogođenim ovim razornim olujama. “Hvala ti, Tejlor, što stojiš uz nas i što pomažeš zajednicama u potrebi dodala je.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Feeding America (@feedingamerica)

Nije prvi put

Ovo nije prvi put da, odnedavno najbogatija muzičarka svijeta, donira novac za pomoć onima kojime je potrebno. Tokom turneje Eras, u gradovima u kojima je nastupala redovito je donirala lokalnim narodnim kuhinjama i organizacijama koje pomožu onima slabijeg finansijskog stanja. 

Godine 2016. donirala je pogođenima poplavama u Luizijani, 2017. donirala je novac za pogođene uraganom Harvey, a 2020. donirala je milion dolara za pomoć pogođenima tornadima koji su uništili domove i ubili najmanje 24 osobe u Tenesiju.

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS