calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal potvrdio da uskoro završava igračku karijeru! “To me je navelo na ovu odluku” (VIDEO) “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 eura”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Slažem ga Jano polahko! “MORAŠ NAUČITI I TI” (VIDEO) Tejlor Svift donirala 5 miliona dolara za žrtve uragana na Floridi LIGA NACIJA Selektor Barbarez o provokacijama Nijemaca: Nemam problem s tim, ovo je za mene posebna utakmica PJEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano Nestala Anastasija Kaurinović (13) iz Doboja: Majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju! NASTAVAK TRILOGIJE Filmski hit prema motivima života Ace Lukasa dobio nastavak: Susjedi s nestrpljenjem očekuju premijeru filma “Stravično”! ODBROJAVANJE JE POČELO “UDARAT ĆU I NA ČELNIKE TELEVIZIJA!” OTVORENE PRIJETNJE MEDIJIMA: Filip Car glumi SILU nad SEDMOM SILOM? “Ko me god bude spomenuo…” “ŽIGOLO SAM, IDE MI DOBRO”: Zola progovorio o babama u Švajcarskoj! Otkrio kako planira da odgaja dijete s Miljanom! Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić: Pratila je i pretukla ženu na njen rođendan, evo zašto MIONA I ŠA URNISALI ANĐELU: Sočnim psovkama je podsjetili na njene FETIŠE! Zašto ZLOUPOTREBLJAVA Gastoza? Kod Visokog poginule četiri osobe: Vozilo sletjelo u rijeku Bosnu Apel iz sela Zlate: “Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći – moramo to spriječiti” “DA GA ZOVE PRODUKCIJA DA MU DA PARE, ODMAH BI DOTRČAO” Miljana Kulić se GUŠI U SUZAMA! Čeka je VELIKA ODLUKA! Evo da li će ABORTIRATI

Vozilom sletjeli u Bosnu kod Visokog: Ima mrtvih, jedna osoba se spasila

Objavio: RHT
10/10/2024 9:00 AM

Vozilom sletjeli u Bosnu kod Visokog

Lociranje vozila - Avaz
Lociranje vozila. Crna Hronika

U mjestu Dobrinje na regionalnom putu Kakanj-Visoko desila se teška saobraćajna nesreća kada je jedno vozilo sletjelo u rijeku Bosnu.

Vozilom sletjeli u Bosnu kod Visokog

Naime, jedna osoba se uspjela spasiti i informisati policiju o događaju. On je kazao policiji da su se u vozilu nalazile još tri osobe.

– U toku je izvlačenje vozila. Nažalost, prilikom izvlačenja vozila uočeno je prisustvo tijela u vozilu, aktivnosti su još uvijek u toku, pa još uvijek ne možemo potvrditi koliko se tijela nalazi u vozilu. Ne možemo potvrditi niti njihov identitet, što ćemo tek kasnije utvrditi – kazala je Alić.

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS