calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nasilje ne prestaje: Učesnik rijalitija udaren metalnim predmetom! Jauci odzvanjaju imanjem “Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!” Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah se oglasio i folker: Nebitna je… Prva pobjeda Bosne u ABA 2 ligi: U Skenderiji srušena Sutjeska David Dragojević sa djevojkom otvorio vrata stana od 500.000€! “Vjenčanje će biti u krugu porodice!” Jablanica: Policija pretražuje područje? Šta se upravo dešava? Šta mještani žele? Je li na pomolu pomirenje Filipa i Aleks? VIDEO ISTINE “Produkcija nam gura TABLETE u usta dok spavamo!” Rijaliti učesnik u POLICIJI podnosi PRIJAVU? “Beba liči na mene! Sve bivše su mi čestitale!” Darko Lazić postao otac po treći put! Otkrivamo ko je nova djevojka Mensura Ajdarpašića? Ima da nastane haos na javnoj sceni ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA! Otkriveno šta je uradila u rijalitiju, javnost bijesna: “Ona je dvolična, sada je sve jasno!” POGINULA KĆERKA POZNATOG SRPSKOG ROKERA! Stravična saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena od bola! U sarajevskom naselju pokrenuto klizište: Posljedice mogu biti katastrofalne Policija ušla u kamenolom, slijede hapšenja! Šta se trenutno dešava u DONJOJ JABLANICI? Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza Fatima daje savjete kako puno pojesti, a imati savršenu liniju! Ja jedem pitu, ali ovo je tajna? Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice

Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza

Objavio: RHT
09/10/2024 7:00 PM

Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda!

Bivši rijaliti takmičar Mensur Ajdarpašić nije štedio riječi kada je iznio svoje mišljenje o Filipu Caru i ostalim učesnicima rijalitija.

“Filip Car je govedo koje jedva hoda. Ne znam kako se uopće drži na nogama,” izjavio je Mensur, dodajući kako Car nema nikakvog dostojanstva.

Nije se zaustavio samo na njemu – Mensur je imao oštre kritike i za Maju i Milicu. “Maja i Milica su izgubile svaki kompas, tamo niko nema obraza. Samo traže pažnju i svađaju se bez razloga,” rekao je. Posebno je istakao Andjelu, nazvavši je “brukom rijalitija”. “Andjela je sramota za sve nas, nema časti niti dostojanstva,” zaključio je.

Mensur je očigledno razočaran dešavanjima u rijalitiju, a njegov gnjev prema nekim učesnicima je više nego jasan. Hoće li ova njegova oštra izjava izazvati reakcije među ostalim učesnicima, ostaje da se vidi. Šta je sve rekao poslušajte u nastavku:

Čitajte i ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda našle su se oči u oči danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu. Ročište je bilo po Aninoj tužbi za krivično djelo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

Njih dvije imale su prvo ročište u martu ove godine kada se Kačavenda nije pojavila, već njen sin. A danas je Milena izvedena iz rijalitija u kome učestvuje i dovedena na sud. Njihov susret desio se poslije nešto više od godinu dana i kako smo uspjeli da vidimo, ni malo nije bilo prijatno.

– Suđenje je kratko trajalo, jer je ovo prvo suočavanje. Milena se do sada ni jednom nije pojavila pa je predloženo pomirenje – započela je Ana, a onda spomenula šta se tačno dešavalo u sudnici iza zatvorenih vrata. Ali i kako se ponašala Kačavenda.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS