calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

“Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO)

Objavio: RHT
09/10/2024 3:00 PM

Saša Mirković se javio iz Sarajeva!

Vlasnik i direktor Hype porodice Saša Mirković objavio je lijepe vijesti. Naime, on se trenutno nalazi u Sarajevu, gdje je pored poslovnih obaveza našao malo vremena i za šetnju i odmor na Baščaršiji.

Saša Mirković se javio iz Sarajeva!
Foto: Prinscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

Naime, Mirković je na svom zvaničnom instagram profilu objavio gde se trenutno nalazi, ali i ko mu pravi društvo.

Saša Mirković se javio iz Sarajeva

“Uvijek rado posjetim Baščaršiju, kad dođem u Sarajevo. Najpoznatiji autohtoni Sarajlija i direktor hypebih.ba, a moj brat Memo Haljevac me odmah odveo na čaršijsko uživanje i mahalanje. Naravno morali smo da zastanemo jedno 50 puta dok se on pozdravi sa svima”, piše u Mirkovićevoj objavi, uz niz fotografija iz šetnje po lijepom i sunčanom danu.

A onda se u jednom trenutku Saši Mirkoviću pridružio i njegov saradnik Sulejman Memo Haljevac, pa su uradili jedan selfi za uspomenu. Nema sumnje da se Memo pokazao kao pravi domaćin i Sarajlija.

Foto: Prinscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

Inače, Mirković je juče otkrio da uskoro kreće sa emitovanjem nova serija “SAMONIKLI”. Koja je urađena u saradnji  Hype production i TS Media i imaće 62 epizode.

Serija “SAMONIKLI” oslikava savremenu situaciju u društvu i porodici, fokusirajući se na izazove odrastanja djece koja sve više sazrijevaju uz internet i rijaliti programe.

Saša Mirković je istakao da serija nastoji da pruži duboku analizu ovih tema, prikazujući uticaj savremenih medija na mlade generacije.

– Nova igrana serija urađena u saradnji Hype production i TS Media će uskoro na male ekrane! 62 epizode prikazuju današnju situaciju u društvu i porodici koja je nestala zbog nepažnje u odrastanju djece koja sve više sazrijevaju, uz internet i rijaliti programe. I zato je serija dobila naziv “SAMONIKLI”. Pogledaćete pa razmislite da li smo u pravu! – napisao je Mirković na svom Instagram nalogu.

Mi ovakav rijaliti nećemo emitovati: Saša Mirković postavio pitanje ko to podržava i promoviše nasilje?

Pročitajte i: Mi ovakav rijaliti nećemo emitovati: Saša Mirković postavio pitanje ko to podržava i promoviše nasilje?

Kristijan Golubović ošamario je Ognjena Ravića, što je izazvalo brojne reakcije u javnosti.

Saša Mirković postavio pitanje ko to podržava i promiviše nasilje?/Foto: Hype

Ovaj incident, koji se odigrao u popularnom rijalitiju, postao je tema razgovora, a mnogi su osudili nasilje koje je proizašlo iz verbalnih sukoba. Tim povodom, oglasio se Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije, koji je snažno kritikovao ovakvo ponašanje.

Mirković je na društvenim mrežama napisao: “Ovo je sramota od rijalitija! Verbalni sukobi i na kraju nasilje! Ko ovakve vrijednosti treba da podržava i promoviše?”Video: Instagram/sasa_mirkovic_official

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS