calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO) Željko Joksimović ne krije sreću zbog kćerke Mine: Ljubavi tatina, preponosan sam STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS ZBOG SPOLNIH BOLESTI U RIJALITIJU! Izbila neviđena drama Šta se dešava s inicijativom da se most na Otoci nazove po tragično preminulom Farisu Pendeku Kačavenda BJEŽI OD MEDIJA poslije ročišta u sudu sa Anom Ćurčić! MARIJA KULIĆ BIJESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vrijeđaj, pljuj, šutiraj, prijeti… uživat ćemo u tome” MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MJESTA!

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA! Car i Mensur oči u oči! Pale teške riječi, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/10/2024 11:59 AM

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA! Car i Mensur oči u oči!

Netrpeljivost između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića traje godinama unazad, a sada su se njih dvojica našli oči u oči. I dok su jedni nagađali da će možda doći do primirja između njih dvojice, sve je eskaliralo psovkama, vrijeđanjima i teškim riječima sa obje strane.

foto: Ata images

Mensur je nedavno gostujući u emisiji “D-Cast” kod Dejana Dragojevića spomenuo Cara kada je objasnuo da ga ne prati po društvenim mrežama, ali i da ga ne zanima on uopšte. Ali izgleda da je došlo do promjene plana. Jer se Mensur uključio na Tiktok, pa je ušao u žestok sukob sa svojim suparnikom.

foto: korisnik280/prinscreen/tiktok

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA

– Ti si kučka! Što, kučko, ne dođeš u Beograd? – vikao je Mensur iz petnih žila.

– Ajde reci ti, pa reci. Evo privatno mi napiši – vikao je sa druge strane ekrana Car sav ljut i bijesan.

– Hoću evo privatno ću da ti napišem u poruci. Dajte mi njegov broj – kaže Mensur podrugljivo smijući se u lice Caru koji je bjesnio.

– Ma napiši mi ovde na Tiktoku odmah. Ajde – vikao je i dalje Filip.

– Ti si pička. To znaš – nastavio je Mensur, a onda mu je Car uzvratio:

– Ko te je udomio, ajde reci?

A onda je njihova svađa nastavljena teškim riječima i prepirkama. Ali i iznošenjem prljavog veša u javnost.

@korisnik280 #foryoupagee #foryouu #fyp ♬ original sound – korisnik280

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS