calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) Željko Joksimović ne krije sreću zbog kćerke Mine: Ljubavi tatina, preponosan sam STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS ZBOG SPOLNIH BOLESTI U RIJALITIJU! Izbila neviđena drama Šta se dešava s inicijativom da se most na Otoci nazove po tragično preminulom Farisu Pendeku Kačavenda BJEŽI OD MEDIJA poslije ročišta u sudu sa Anom Ćurčić! MARIJA KULIĆ BIJESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vrijeđaj, pljuj, šutiraj, prijeti… uživat ćemo u tome” MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MJESTA! SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA! Car i Mensur oči u oči! Pale teške riječi, ovo niko nije očekivao! (VIDEO) TERZA NAPUSTIO RIJALITI! Pojavio se snimak nakon izlaska – evo gdje se sada nalazi! Pukla veza legendarnog glumca Al Paćina: Kraj ljubavi s 54 godine mlađom djevojkom HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA U RIJALITIJU Cimeri ga raskrinkali, nastao potpuni haos “ANĐELA ĐURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom” Civilna zaštita HNK: Nakon naredbe FUCZ evakuisano 330 osoba Semir Cerić Koke se odriče zarade od koncerta u Skenderiji: Uz brojne muzičare pružio podršku ljudima koji su pogođeni razornim poplavama u BiH

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BJEKSTVA – Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da vjerujem da sam uspjela da pobjegnem!”

Objavio: RHT
09/10/2024 9:30 AM

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BJEKSTVA!

Rijaliti učesnica Silvija Patrik Simonović, nakon što je njen muž Miloš Simonović izbačen iz rijalitija, dala se u bijeg večeras iz ovog projekta.

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BJEKSTVA!

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BEKSTVA - Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da verujem da sam uspela da pobegnem!”
Foto: HypeTV/Yt printscreen/Zadruga

Podsjetimo,

Po društvenim mrežama dijeli se šok  video gdje se navodi da je rijaliti bračni par Silvija Patrik i Miloš Simonović, tražio od produkcije da izađu van.

Kako to navodno nije bilo moguće, Silvija je kako učesnici prenose, počela da piše po ogledalima i da doziva policiju.

Silviju je sačekao muž, a evo kako ona izgleda odmah nakon bježanja iz rijalitija:

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BEKSTVA - Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da verujem da sam uspela da pobegnem!”
Foto: HypeTV

– Ne mogu da vjerujem da sam uspjela da pobjegnem! – rekla je Silvija koja je bila u suzama ali nasmijana od uha do uha.

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BEKSTVA - Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da verujem da sam uspela da pobegnem!”
Foto: Hype TV

– Idemo da jedemo i da proslavimo slobodu! Uspjeli smo! – vikala je ona vozeći se u kolima sa mužem Milošem.

“POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE!

Milena Kačavenda je tokom dana govorila učesnicima o tome DETALJNIJE KLIKOM OVDE.


SNIMAK BJEŽANJA IZ RIJALITIJA!

Snimak se već dijeli mrežama i trenutak bježanja:

Kako to navodno nije bilo moguće, Silvija je kako učesnici prenose, počela da piše po ogledalima i da doziva policiju.

Čitajte i GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz ponovo je ušao u rijaliti, iako je svojim riječima rekao da to više nikada neće učiniti. Njegovu bliskost sa Anđelom Đuričić su svi primijetili. Ali ono šta on ne zna je, da je njegova djevojka, sa kojom je bio pre nego što je ušao u rijaliti trudna, po svemu sudeći.

Ona na sve načine, već mjesec, pokušava da javi Gastozu da će postati otac, ali bezuspješno. Očigledno to produkciji ne bi odgovaralo, zbog njegove “ljubavi” sa Đuričićkom!

“Ova divna ljubav, kako voditelj reče, neviđena u rijalitiju i koja se forsira uprkos saznanju da neko čeka Gastozovo dijete, košta ni manje ni više život nerođenog djeteta- Uživajte svi kompletno u njoj, forsirajte je. Važnija vam je Helga od nečijeg djeteta. Grijeh svima vama na dušu mučenici”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS