calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici Astrolog sve otkriva: Aneli je kod turbeta 7 braće tražila muško dijete? PO NJEMU SE NIŠTA NEĆE ZVATI: Milica bebi mijenja i IME i PREZIME, njena nova objava s ULTRAZVUKA otkriva još jednu TAJNU (FOTO) Molim se za sve moje komšije! I kamen bi zaplakao, ispovijest heroine Lejle Zahilić! Ekskluzivno! Osuđen progonitelj Nataše Bekvalac: Ucjenjivao je i prijetio joj smrću Stanislav Krofak: Ulazim za 200 hiljada, želim Mionu još jednom pogledati u oči! Sha je curica! UEFA dodijelila arbitra za meč BiH i Njemačke: Francuz dijeli pravdu u Zenici Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

“PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM!” Mladen Sovilj otkrio detalje iz filma “Stravično”! (FOTO)

Objavio: RHT
08/10/2024 1:57 PM

“PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM!” Mladen Sovilj otkrio detalje iz filma “Stravično”!

photo: Hype  TV

Održala se konferencija u Beogradskom hotelu “Metropol”, gdje se pričalo i o filmu “Stravično“, drugom dijelu trilogije “Kafana na Balkanu” po motivima života najveće balkanske zvijezde Ace Lukasa! Ovim povodom glumci koji su ovaj projekat i oživjeli imali su priliku da kažu nešto o njemu.

Naime, glavni glumac Mladen Sofilj, koji tumači lik Peđe Kovača otkrio je da jedva čeka da pogleda premijeru filma.

– Drugi dio priče ide dalje. Davno smo snimali film, jedva čekam da ga pogledam! U drugom dijelu očekuje se razrješenje na više nivoa. Peđa Kovač prolazi kroz razne izazove, prolazi kroz suočavanje sa sobom – rekao je Mladen Sovilj na konferenciji.

“PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM!” Mladen Sovilj otkrio detalje iz filma “Stravično”!

photo: Hype TV

Podsjetimo, nakon izvanrednog uspjeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje je inspirisano životom muzičke zvijezde Ace Lukasa i otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge.

Film “Pokidan”, prvi dio trilogije “Kafana na Balkanu” osvojio je čak pet nagrada “Hollywood On The Tiber Film Awards” u sljedećim kategorijama: Najbolji film, Najbolji internacionalni film, Najbolji producent, Najbolja režiserka i Najbolji scenarij.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS