calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici Astrolog sve otkriva: Aneli je kod turbeta 7 braće tražila muško dijete? PO NJEMU SE NIŠTA NEĆE ZVATI: Milica bebi mijenja i IME i PREZIME, njena nova objava s ULTRAZVUKA otkriva još jednu TAJNU (FOTO) Molim se za sve moje komšije! I kamen bi zaplakao, ispovijest heroine Lejle Zahilić! Ekskluzivno! Osuđen progonitelj Nataše Bekvalac: Ucjenjivao je i prijetio joj smrću Stanislav Krofak: Ulazim za 200 hiljada, želim Mionu još jednom pogledati u oči! Sha je curica! UEFA dodijelila arbitra za meč BiH i Njemačke: Francuz dijeli pravdu u Zenici Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu

Objavio: RHT
08/10/2024 4:00 PM

Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu

Nastradali Elvin Sejdinović. GoFundMe

Mladić, porijeklom iz BiH, preminuo je nakon što je pronađen upucan u slupanom vozilu u blizini područja Spring Valley, prema policiji Las Vegasa, piše američki portal 8 News Now.

Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu

U subotu policija je reagirala na području South Decatur Boulevard i Sobb Avenue u blizini Sunset Roada nakon što se čulo nekoliko pucnjeva.

Kada su policajci stigli, pronašli su vozilo koje je udarilo u “fiksni objekt” . U vozilu je bio mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja, rekla je policija.

Muškarac je identificiran kao Elvin Sejdinović (22), i prebačen je u lokalnu bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Policija je zamolila da im se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju da se jave Odjelu za umorstva LVMPD-a.

Na internet stranici GoFundMe, upućena je molba za prikipljanje sredstava za ukop

Uživao je igrati košarku

– Porodica Sejdinović doživjela je tragičan gubitak kada je Elvin ubijen iz vatrenog oružja dok je išao na posao u subotu 5. pktobra 2024. Cijeli svijet cijele obitelji slomljen je ovim gnusnim zločinom. Bio je ljubazan sin, brat, unuk, nećak, ujak. Prijatelj pun ljubavi. Bio je divno ljudsko biće koje su voljeli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavna, spontana, avanturistička osoba. Uživao je igrati košarku i provoditi vrijeme okružen obitelji i prijateljima- navedeno je u objavi

Istrgnut je iz naših života prerano. Obitelj prolazi kroz nezamislivu bol i slomljeno srce.

Sva prikupljena sredstva ići će za troškove pokopa i pomoći u ponovnom proživljavanju financijskog stresa tokom ovog teškog vremena. Cijela obitelj jako cijeni svaku pomoć- napomenuli su. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS