calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO) Potresno priznanje nećaka Mihaela Šumahera: Majka je non-stop tukla mog oca, morali smo da zovemo policiju Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu Maca se oprostio od tragično nastradalog bračnog para: Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave: Evo šta im je zamjerio ODRŽANA KONFERENCIJA POVODOM FILMA “STRAVIČNO” Glumci progovorili o nastavku trilogije koju svi željno iščekujemo! “MUKA MI JE OD SKANDALA!” Pjevačica o prevari o kojoj bruji region: “Podržavam Milicu” DJEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo!

HYPE SAZNAJE! Miljani odrađena KIRETAŽA prije sat! Zola HITNO stigao u Beograd – Marija se ne odvaja od nje

Objavio: RHT
08/10/2024 12:15 PM

Miljani odrađena KIRETAŽA

Miljana Kulić je tokom rijalitija otkrila da je u drugom stanju, kako je sama rekla sa Lazarom Čolićem Zolom. Drama je uslijedila, jer Marija nije podržala ovo začeće, dok je Zola rekao da je uz nju.

HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE
Foto: Privatna arhiva

Miljani odrađena KIRETAŽA

Kako Hype saznaje, Miljana je danas napustila rijaliti i uputila se u beogradski Narodni front gdje je izvršila abortus – nezvanično, oko 11h.

Njeno stanje ne dozvoljava da još uvijek napusti bolnicu...

S druge strane, Lazar Čolić Zola je hitno sinoć sletio u Beograd, a da li je ovo povod, uskoro ćemo saznati….

Podsetimo, posljednji put Miljana je prekinula trudnoću 25. oktobra 2019. godine. I tada je napustila rijaliti u suzama i uputila se u Klinički centar u Nišu, gdje je izvršila intervenciju.

HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE
Foto: Prinscreen/youtube/zadrugaonline/ilustracija

Zola je ekskluzivno za Hype iz Beča otkrio da je imala više kiretaža samo kada je riječ o njemu. A ovog puta je, sudeći po razgovoru sa njom, želio da zadrže trudnoću, pa se pisalo da su se krili od Marije kako ih ne bi spriječila u tome.

Katastrofa koja se dogodila u Jablanici može biti i u Sarajevu?! UPUČENA URGENCIJA NADLEŽNIM INSTITUCIJAMA

Pročitajte i: Katastrofa koja se dogodila u Jablanici može biti i u Sarajevu?! UPUČENA URGENCIJA NADLEŽNIM INSTITUCIJAMA.

Predsjednik sarajevske Mjesne zajednice Širokača Armin Đono obratio se Kantonalnoj upravi za inspekcijske poslove, kao i nadležnim službama općine Stari Grad Sarajevo i Istočno Sarajevo urgencijom s ciljem saniranja klizišta na lokalitetu Curine njive.

Katastrofa može biti i u Sarajevu / Foto: Armin Đono

Klizište u Sarajevu / Foto: Armin Đono

“U ime Vijeća Mjesne zajednice Širokača i stanovnika naselja gdje se pojavilo klizište koje pričinjava opasnost po kuće i živote stanovnika MZ Širokača, imam moralnu obvezu…

Više saznajte OVDJE.

Džamija me spasila sigurne smrti! Dugo će odzvanjati ove riječi! SVE SMO IZGUBILI!

Pročitajte i: Džamija me spasila sigurne smrti! Dugo će odzvanjati ove riječi! SVE SMO IZGUBILI!

Poplave koje su pogodile Jablanicu ostavile su za sobom strašne posljedice, a mnogi ljudi su izgubili sve što su imali.

Džamija me spasila sigurne smrti! Dugo će odzvanjati ove riječi!/Foto: printscreen

Jedan od preživjelih podijelio je potresno iskustvo koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim: “Spasila me džamija sigurne smrti! Da nisam uspio doći do nje, ne bih preživio.” Njegove riječi dugo će odzvanjati, jer opisuju kako je uspio pobjeći pred nadolazećom vodom koja je odnosila sve pred sobom.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS