calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO) Potresno priznanje nećaka Mihaela Šumahera: Majka je non-stop tukla mog oca, morali smo da zovemo policiju Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu Maca se oprostio od tragično nastradalog bračnog para: Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave: Evo šta im je zamjerio ODRŽANA KONFERENCIJA POVODOM FILMA “STRAVIČNO” Glumci progovorili o nastavku trilogije koju svi željno iščekujemo! “MUKA MI JE OD SKANDALA!” Pjevačica o prevari o kojoj bruji region: “Podržavam Milicu” DJEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo!

EKSKLUZIVNO Potresna ispovijest majke heroja Lejle Zalihić za Hype: Najtežu noć u životu nikada neću zaboraviti! “Dragi Bog nas je spasio…” (VIDEO)

Objavio: RHT
08/10/2024 11:26 AM

Potresna ispovijest majke heroja

Ekipa Hypea jutros je u Općoj bolnici Konjic posjetila majku heroja Lejlu Zalihić, koja je skočila sa trećeg sprata svoje kuće, plivala tri kilometra bujicom i spasila svoju 13-godišnju kćerku tokom katastrofalnih poplava u Buturović Polje.

Foto: Hype

“Najtežu noć u životu nikada neću zaboraviti” – u ekskluzivnom razgovoru za Hype rekla je Lejlu Zalihić, te dodala:

Potresna ispovijest majke heroja

“Dragi Bog nas je spasio…”

Ekskluzivni intervju, odnosno potresnu ispovijest majke heroja pogledajte u videu ispod:

Podsjetimo, Lejla, njena kćerka, suprug i svekrva su završili u bujici u noći katastrofalnih poplava, a kuća im je potpuno uništena.

Bez orijentacije s mnogo povreda u mrkloj noći spasili su se nakon više od tri kilometra udaljenosti u Jablaničkom jezeru.

Foto: Hype

Na Lejli su vidljive povrede i ona je hospitalizovana u Općoj bolnici Konjic, a njen suprug i kćerka su dobro dok se za svekrvom još uvijek traga.

-Posjetili smo našu komšinicu Lejlu Zalihić … Priča, trauma i horor iskustvo za čitav život. Mi, njihovi sugrađani , komšije i privrednici moramo biti uz njih dana, sutra i svaki naredni dan dok se sve ovo dovede u stanje najbolje koje može! – napisao je Arman Kurtić.

Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku

Pročitajte i: Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku.

U domaćoj, ali i regionalnoj javnosti odjeknula je priča o hrabroj majci Lejli Zalihić iz Butorović Polja kod Konjica.

Foto: Source

Ona je spasila život svoje kćerke onako kako to mogu samo najhrabriji.

Maloprije su objavljene fotografije hrabre Lejle sa porodicom iz bolnice, gdje je hospitalizirana nakon borbe koju je iznijela tokom katastrofalnih poplava.

Više saznajte OVDJE.

Pročitajte i: IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće…

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/S. M. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS