calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO) Potresno priznanje nećaka Mihaela Šumahera: Majka je non-stop tukla mog oca, morali smo da zovemo policiju Mladić (22) iz BiH ubijen u Las Vegasu Maca se oprostio od tragično nastradalog bračnog para: Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka Zašto je Pi Didi prestao pozivati prinčeve Vilijama i Harija na zabave: Evo šta im je zamjerio ODRŽANA KONFERENCIJA POVODOM FILMA “STRAVIČNO” Glumci progovorili o nastavku trilogije koju svi željno iščekujemo! “MUKA MI JE OD SKANDALA!” Pjevačica o prevari o kojoj bruji region: “Podržavam Milicu” DJEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo!

Evo kada igra Novak Đoković, čeka li ga težak zadatak?

Objavio: RHT
08/10/2024 12:45 PM

KONAČNO OTKRIVENO! Evo kada Novak Đoković izlazi na teren!

Novak Đoković danas igra meč na turniru u Šangaju, a ono što sve zanima jeste u koliko sati igra, ali i sa kim.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedno je sigurno, ne prije 12:30 po našem vremenu. On naravno igra na centralnom terenu, a moraće da sačeka da se završe dva meča prije njegovog. Prvi na programu je duel Stefanosa Cicipasa i Aleksandra Milera iz Francuske, a onda će na tom terenu igrati Tejlor Fric i Japanac Jusuki Vatanuki. Svakako i da se završe ova dva meča prije podne, najranije će Novak na teren u 12:40. 

KONAČNO OTKRIVENO! Evo kada Novak Đoković izlazi na teren!

Flavio Koboli se probija! Stigao je na ovaj turnir kao 30. na ATP listi, bio je nosilac i zato je propustio prvo kolo. U drugom je pokazao ozbiljan kvalitet i dobio je veterana i bivšeg osvajača grend slema Stena Vavrinku 6:7, 7:6, 6:3 u jednom od najboljih mečeva u Šangaju do sada. Što znači da našeg tenisera ne čeka ni malo lak zadatak.

Podsjetimo juče je snimljen promotivni video-spotu u kojem su učestvovali najbolji svjetski teniseri, a kada je naš Nole pročitao svoj nadimak na kineskom jeziku, ostao je u šoku!

– Moj nadimak na kineskom jeziku je ‘Pile’. To je moj nadimak? – upitao je Novak začuđeno, da bi nekoliko trenutaka kasnije pročitao odgovor.

– To mi je nadimak, jer u Kini govore da je neko u naletu, ‘pile koje nadolazi’ kada žele za nekoga da kažu da je nova senzacija. To koriste od početka moje karijere.

Na kraju je sve imalo smisla.

– Ok, ovo sada ima smisla – nasmijao se Nole.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS