calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE …

Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE …

Objavio: RHT
07/10/2024 12:45 PM

Skandalozne riječi Janjuša o Aneli

Marko Janjušević Janjuš žestoko o bivšoj partnerki

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je u prethodnoj sezoni rijalitija bio u turbulentnoj vezi sa Aneli Ahmić. Bivši učesnik rijalitija prokomentarisao je ponašanje Aneli u aktuelnoj sezoni. 

Skandalozne riječi Janjuša o Aneli

– Ona se toliko izblamirala, ušla je da se pokaže u još boljem svjetlu, a radi zadatke za flašu vina. Mene ona ne zanima, ali vjerujem da joj i njeni najbliži zamjeraju ovo. Ona je sada pokazala kakva je. Nisam ja zlatan odmah da kažem, ali ona je žensko i treba da vodi računa o sebi. I Aneli i Kačavenda su dozvolile sebi da se klinci pošprdaju sa njima – rekao je Janjuš pa je dodao:

– Ne znam da li smijem reći da li se ona dopala Mateji, ali smatram da oni te djevojke gledaju samo da bi ih… Razumemo se. Vidljivo je da i Mateja i ostali fićfirići traže djevojke koje bi na*uzili- rekao je Janjuš.

– Mali Uroš je moj sin, on je davao dobre savjete njoj, ali nju to ne zanima – rekao je Janjuš o Urošu Staniću pa se prokomentarisao Uroša Rajačića:

– On je gledao kako da na*uzi Aneli, ostalo ga ne zanima, a ni mene – dodao je Janjuš za srbijanske medije. 

Terzina ljubavnica tjera Milicu da ABORTIRA! Jeziva poruka iz rijalitija!

Pročitajte i: Terzina ljubavnica tjera Milicu da ABORTIRA! Jeziva poruka iz rijalitija!

ofija Janićijević zgrozila sve

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Lepi Mića pokrenuo je ,,Igru istine” tokom koje je podigao ljubavnicu Borislava Bore Terzića –Sofiju Janićijević. Riječi koje je izgovorila su zgrozila čitavu javnost. 

Naime, kako Boru kod kuće čeka trudna vjerenica Milica Veličković, Lepog Miću je zanimalo šta bi uradila da je Sofija na njenom mjestu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS