calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen Kako je Šemso pokorio region: Ulaznice za njegovu predstavu idu kao halva, obara rekorde gledanosti, a nekada ga nisu zvali Federalna uprava civilne zaštite: U više od 10 sela pomoć još nije došla MILJANI UNIJELI INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Nije očekivala to o TRUDNOĆI! Skandalozne riječi Janjuša o Aneli: HTJELI SMO SAMO DA JE …

Seka Aleksić donirala novac za ljude u poplavljenim područjima

Objavio: RHT
07/10/2024 12:30 PM

Seka Aleksić donirala novac

Mnoge poznate ličnosti odazvale su se apelu za pomoć Bosni i Hercegovini usljed razarajućih poplava koje su odnijele mnoge živote te uništile brojne domove.

Seka Aleksić donirala novac

Jedna od njih je i pjevačica Seka Aleksić, a na društvenoj mreži “X” jedan od korisnika oduševio se njenim humanim gestom.

– Aleksić je danas donirala novac za pogođene poplavama u Bosni i Hercegovini. Uvijek je među prvima kada je nekome potrebna pomoć, ta žena je zaista zaslužila sve najljepše u životu – naveo je ovaj korisnik.

Podsjećamo, poplave, klizišta i bujice pogodile su dijelove Bosne i Hercegovine. Usljed čega je bilo više žrtava, a za nestalim osobama se još uvijek traga.

Pročitajte i: “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini.

Legendarna pjevačica Mira Škorić oglasila se javno putem Instagrama. Kako bi dala podršku porodicama nastradalih i unesrećenim ljudima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM
Foto:Instagram:miraskoric/yt:hypetvbih

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM

Moje misli i molitve su uz tragično stradale i njihove porodice. Kao i sve one koji se bore s teškim prirodnim nepogodama. Koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.” – napisala je Mira Škorić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS