calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini

Objavio: RHT
06/10/2024 7:59 PM

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM

Legendarna pjevačica Mira Škorić oglasila se javno putem Instagrama kako bi dala podršku porodicama nastradalih i unesrećenim ljudima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM
Foto:Instagram:miraskoric/yt:hypetvbih

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM

Moje misli i molitve su uz tragično stradale i njihove porodice. Kao i sve one koji se bore s teškim prirodnim nepogodama, koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.” – napisala je Mira Škorić.

Moje misli i molitve
Foto: Instagram:miraskoric

POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjere ka poplavljenim područjima!

Peticija je pokrenuta na platformi onlinepeticija.com

Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu

Pročitajte i: Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu.

Nerminu Kezo iz sela Trusina koji je u stravičnim poplavama i klizištima ostao bez štale, dva kamiona, jedne krave, javio se Erdin Salčin, vlasnik farme iz Semizovca.

Salčin je odlučio da donira jednu kravu Nerminu.

Više saznajte OVDJE.

Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica

Pročitajte i: Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica.

U stravičnim poplavama koje su prekjučer pogodile dijelove Bosne i Hercegovine jedna od žrtava je i 29-godišnja trudnica iz Jablanice.

Kako saznaje Senzor.ba, trudna Ajla je iza sebe ostavila muža i kćerkicu.

Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku

Pročitajte i: Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku.

U domaćoj, ali i regionalnoj javnosti odjeknula je priča o hrabroj majci Lejli Zalihić iz Butorović Polja kod Konjica.

Foto: Source

Ona je spasila život svoje kćerke onako kako to mogu samo najhrabriji.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS  VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS