calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO!

Objavio: RHT
05/10/2024 3:30 PM

Miljana najavila haos!

 Miljana Kulić bez dlake na jeziku udarila na Sofiju Janićijević! Rijaliti učesnica kaže da bi cimerku sa velikim zadovoljstvom počupala.

Foto: Printscreen Zadruga Official

Kulićka je u dvorištu sa svojim cimerima razgovarala, a kako je istakla rado bi se obračunala sa Sofijom.

Miljana najavila haos!

Rado bih počupala Sofiju! Bila bi cap-carap tehnika! Evo ovako bih ja to uradila – pokazala je Miljana cimerima, a zatim je dodala:

Zamisliću da si ti Sofija -istakla je ona.

Rijaliti zvijezda je progovorila o turbulentnom periodu. Više puta je osudila Borislava Terzića Terzu koji je prevario svoju trudnu vjerenicu Milicu Veličković.

Kako je više puta istakla Sofija samo prati da li kamere snimaju:

 Ona je svjesna da je Terza u situaciji takvoj da će odnos sa njim biti ispraćen, jer mu je vjerenica trudna. Milici Terza nije potreban, takva osoba joj nikako ne treba. Ona sjedi kod kuće i gleda ovo njegovo ponašanje. Ne mogu da vjerujem da on radi ovakve stvari. Sofija će ga na kraju od*ebati, jer ne namazana svim mogućim bojama – rekla je Miljana.

Čitajte i: Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

U stravičnim poplavama koje su preksinoć pogodile dijelove Bosne i Hercegovine, “Avaz” saznaje da je jedna od žrtava i 29-godišnja trudnica iz Jablanice.

Stravični detalji kataklizme u Jablanici:/Foto: Bljesak.info

Ona je među prvim žrtvama koje su pogodile ovo područje. Također, skoro cijele obitelji izgubile su živote.

Jedan bračni par pronađen je zagrljen u odronima u Donjoj Jablanici. Stradao je još jedan također bračni par s ovog područja čiji su identiteti poznati redakciji Avaza.

Do sada je u Jablanici, prema policijskim izvorima, stradalo 16 osoba, dok se za još 13 traga.

Čitajte i ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno!

Kako je otkrila, neizmjerno joj fali kćerka Nora koju sve rjeđe viđa otkako je postala dio rijaliti programa.

Aneli Ahmić otkrila je da se više ne snalazi u rijalitiju i da joj teško pada boravak u zatvorenom prostoru.

Kako je otkrila, neizmjerno joj fali kćerka Nora koju sve rjeđe viđa otkako je postala dio rijaliti programa.

– Ti znaš da mi je prošle godine bilo teško i sve to, ali tada sam znala zašto sam ušla. I da moram da izdržim, jer nisam imala novca i sve to. Htjela sam da izdržim. A sad, evo, ni mjesec dana nije prošlo, a ja ne mogu da izdržim do kraja – požalila se Aneli i ponavljala:

– Ne mogu da izdržim do kraja. Meni se ne stoji ovdje, meni se ne stoji ovdje. – uporno je govorila ona, mašući rukama.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS