calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVI LJUDI SU IZGUBILI SVE PREKO NOĆI: Tuga do neba! Gledao je komšiju kako nestaje u vodi Ramo Isak upire prstom: Ovo se nije moglo desiti samo zbog padavina Voda nosi ljude u autu! Dramatični snimci iz Kiseljaka i Jablanice “Volim da POKAŽEM SILU!” Influenser EKSKLUZIVNO za HYPE TV! Šokirao detaljima KONFLIKATA koje ima! Otkrio svoju MRAČNU STRANU?! (VIDEO) Potresna scena u Jablanici: Dječak obilazi ruševine, traži prijatelja “SVE SAM SNIMIO, TUŽIĆU IH, PRIREDILI SU MI STRES I PONIŽENJE” MC Stojan doživio neviđenu uvredu! Drama na aerodromu! Evo šta se dogodilo! (FOTO) Humanitarna misija! Saša Mirković najavio pomoć unesrećenima u kataklizmičnim poplavama Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo

HITNA POMOĆ IZVELA UČESNIKA RIJALITIJA: Cimer zbog njega izgubio 50.000 eura! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/10/2024 2:30 PM

HITNA POMOĆ IZVELA UČESNIKA RIJALITIJA

Uroš Stanić, najmlađi učesnik rijalitija, proslavio se učešćem u sedmoj sezoni. Iako je pokupio simpatije naroda, većina ukućana ga nije podnosilo. Sinoć je Milena Kačavenda novim cimerima kakve je sve haose pravio, kao i da je Nenad Aleksić Ša ostao bez 50.000 eura zbog njega. 

Ša izgubio 40.000 evra zbog Uroša

HITNA POMOĆ IZVELA UČESNIKA RIJALITIJA

– Sjećam se nominacija prošle godine. Bilo je četiri sata ujutru, on je ustao, porazbijao prozore, sav se isjekao. Odveli su ga u Klinički odmah – rekla je, pa dodala:

– Izašao je bez dinara odavde. Mnogima je skinuo honorare. Ša je zbog njega ostao bez 50.000 eura. Vidim da je sada počeo da se unosi u facu što nije dozvoljeno – zaključila je.

Inače, nedavno su učesnici dobili izazov da odigraju igru “Istina ili izazov”, a jedan od najzapamćenijih trenutaka bio je kada je Uroš Stanić dobio zadatak da izvede striptiz Marku Zecu. Uroš, koji je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, odmah je prihvatio izazov, što je izazvalo uzbuđenje među ostalim cimerima.

Kada je Uroš počeo da izvodi striptiz, dobio je burne ovacije svojih cimera. Njegova samouvjerenost i energija su bili zarazni, te su se ostali takmičari brzo pridružili u navijanju i bodrenju. Atmosfera u kući je bila uzavrela, a Uroš je pokazao svoj talenat za zabavu i podigao energiju cijelog prostora.

Ipak, najveće iznenađenje usliedilo je kada je Uroš prišao Marku i uhvatio ga za intimni dio tijela. Taj potez izazvao je šok među prisutnima, dok je Marko djelovao zatečeno. Nakon toga, Uroš se bacio u zagrljaj Marku i blizu usana ga poljubio, ostavljajući sve prisutne u nevjerici.

Republika

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS