calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv HITNA POMOĆ IZVELA UČESNIKA RIJALITIJA: Cimer zbog njega izgubio 50.000 eura! (VIDEO) Balak brani 25 godina mlađu partnericu i najavljuje tužbu: Nije bila djevojka mog pokojnog sina PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRIJETILA Aniti prije RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću! CIK sutra donosi odluku o održavanju nedjeljnih lokalnih izbora u BiH

Aleksandar Vučić ponudio pomoć BiH: Spremni smo pomoći iste sekunde

Objavio: RHT
04/10/2024 12:15 PM

Vučić ponudio pomoć BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao da je Srbija spremna da istog sekunda pomogne BiH ukoliko žele i misle da Srbija može da pomogne.

Vučić ponudio pomoć BiH
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bs

Vučić ponudio pomoć BiH

Vučić je novinarima nakon otvaranja obilaznice oko Gornjeg Milanovca, na pitanje Tanjuga da li je spreman da pošalje pomoć BiH oko poplava, rekao da je Srbija spremna da pomogne u helikopterima, čamcima, svakoj vrsti podrške i pomoći, finansijski.

“Izražavam saučešće porodicama stradalih ljudi u BiH. Svaka vrsta pomoći ukoliko oni žele i ukoliko misle da možemo da pomognemo mi smo spremni istog sekunda da uučinimo. U helikopterima u čamcima u svakoj vrsti podrške i pomoći, pa i finansijskoj, sve što je potrebmo, dovoljno je da kažu i mi ćemo pomoći”, kazao je Vučić.

Podsjetio je i na raniju pomoć BiH Srbiji.

“Oni su poslali spasioce i čamac u Obrenovac i zahvalan sam na tome”, dodao je Vučić.

NEZVANIČNE INFORMACIJE – Nacionalna tragedija: Sumnja se da je broj poginulih u poplavama i odronima veći od deset

Pročitajte i ovo: NEZVANIČNE INFORMACIJE – Nacionalna tragedija: Sumnja se da je broj poginulih u poplavama i odronima veći od deset.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, broj poginulih u polavama i odronima u Jablanicu je porastao na preko 10 osoba.

Foto: Planinarsko društvo “Prenj-Glogošnica 1979”

Ovu informaciju MUP HNK još nije zvanično potvrdio. Kako saznajemo, u akciju potrage i spašavanja su se pored vojnika Oružanih snaga BiH uključili i britanski specijalci koji su bili na obuci u našoj zemlji.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(TANJUG/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS