calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv

EKSKLUZIVNE SLIKE PJEVAČICE SAMO 3 DANA POSLIJE POROĐAJA! Nadica Ademov sa nasljednikom izašla iz porodilišta (FOTO)

Objavio: RHT
04/10/2024 1:30 PM

EKSKLUZIVNE SLIKE PJEVAČICE SAMO 3 DANA POSLIJE POROĐAJA!

Nadica Ademov 1. oktobra porodila se u jednoj privatnoj klinici i na svijet donijela dječaka. Inače ovo je pjevačici drugo dijete, ona se samo godinu dana posle kćerke Meline porodila.

foto: Hype  TV

Pjevačicin suprug Damir stigao je u privatnu kliniku, nešto prije 11 časova, a sve je iznenadilo, kako uz sebe nije imao ništa od stvari, pa čak ni nosiljku za bebu. Međutim, kako se pretpostavlja, on je sve dan ranije pripremio i donio, kako ne bi danas u žurbi i po lošem vremenu morao da kisne sa sve stvarima za bebu.

EKSKLUZIVNE SLIKE PJEVAČICE

Fot: Hype TV

Iako je kiša takoreći pljuštala, to nije nerviralo pjevačicu, već je sa osmijehom na licu izašla iz porodilišta i pozirala za medije. Hype TV portal našao se na licu mjesta, pa vam donosimo prve slike pjevačice koja se porodila prije samo tri dana. A moramo priznati da izgleda fantastično i da nema viška kilograma. Ona je kratko rekla kako se osjeća:

 Ok je sve prošlo, drugi je porođaj pa već sve znam šta me čeka. Eto jedino je ćerka malo ljuta na mene, jer joj ništa nije jasno. Kako to mene nema kući. A kada je okrenem na viber, neće ni da me pogleda. A nadam se da ćemo sada kada dođem kući da izgladimo sve. Moja Melina voli djecu, mada je jako mala da shvati o čemu se radi – rekla je kratko pjevačica, pa se brzinski uputila ka kolima.

Nadica i njen suprug odabrali su za svog nasljednika ime Amel, pokazujući još jednom da veliku pažnju obraćaju na to da im djeca imaju imena sa velikom simbolikom. Pošto Amel ima poreklo iz arapskog jezika, i znači želja, nada, cilj, ali i rad, aktivnost i djelo. Dok kćerka Melina nosi ime za koje postoji tumačenje da je porijeklom iz grčkog jezika, u kojem znači “med”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS