calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje!

TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje!

Objavio: RHT
03/10/2024 4:22 PM

TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO

Milica Veličković ne može više da gleda Sofiju i Terzu!

Foto: Printscreen / Pink TV

Trudna Milica Veličković, bivša vjerenica učesnika rijalitija Borislava Terzića Terze, danas je uslikana u jednoj zdravstvenoj ustanovi na Novom Beogradu. Ovu informaciju su prenijeli srbijanski mediji…

TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO

Proteklih dana Milica je bila predmet velike pažnje domaće javnosti zbog Terzinog nevjerstva i javne prevare sa Sofijom Janićijević. Dok je Milica trudna s njihovom bebom.

Milica ne krije da je pod konstantnim stresom zbog novonastale situacije i da je razočarana zbog Terzinog ponašanja. Ističe da je izložena velikom stresu i osjeća razočaranje i ogorčenost prema Terzi. Posebno zbog nedostatka pažnje prema njoj i bebi u poodmakloj trudnoći…

Terza je nedavno javno priznao svoju vezu s drugom ženom i istakao da se više neće vraćati Milici, već će se posvetiti novoj izabranici. Njegove riječi su izazvale brojne reakcije učesnika rijalitija i gledalaca, a javnost se pita kako se Milica nosi s Terzinom odlukom.

“Ne želim da ona gleda neke klipove

– Čim sam priznao to sviđanje i emociju, mislim da je to to. Ja sam se obratio javno, nisam htio da se krijemo po ćoškovima. Ne želim da ona gleda neke klipove. Da, ja sam je ostavio, neka čuva i neka pazi na bebu. Evo, ostavljam Milicu! Rekao sam da me dijete zanima, mi nećemo biti zajedno – rekao je sinoć Terza u emisiji “Pitanja gledalaca”.

Mnogi učesnici rijalitija i gledaoci izražavaju zabrinutost za Milicu, koja trudna prati dešavanja na televiziji vezana za Terzinu vezu s drugom ženom. S druge strane, Sofija se ograđuje od bilo kakve odgovornosti, s obzirom da ne poznaje Milicu i da o tome ne treba ona da brine, već Terza.

Pročitajte i: PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS