calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve!

NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?! Evo gdje je bila usidrena JAHTA od 300.000 eura zbog koje je SASLUŠAN Brenin muž?!

Objavio: RHT
03/10/2024 2:30 PM

NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?!

Poznato i kako se jahta zove.

Boba i Brena
Boba i Brena/Foto ATA Images

Slobodan Boba Živojinović i još jedno lice terete se da su dva puta prodali jedan isti brod. Prema navodima domaćih medija, oni su uzeli dva puta po 300.000, što je ukupno 600.000 eura.

Nekadašnji teniser nedavno je saslušan povodom krivične prijave koja je podnijeta i protiv njega.

NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA

Sporna jahta usidrena je u risortu u Porotinovom u Kuboru kod Herceg-Novog. Navodi se i kako se ovo plovilo zove “Mamma mia” po istoimenom mjuziklu.

Podsetimo, Živojinović se sam javio u Tužilaštvo u pratnji advokata. Saslušan je kod tužioca, nakon čega je pušten”, naveo je Kurir, koji piše i gorepomenute navode.

Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

Horoskop za 3 oktobar 2024 / Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Horoskop za 3 oktobar 2024 / Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2024. godine vam najavljuje da ćete imati veliki izazov na poslu, jer ste zaboravili nešto važno da uradite. Međutim, možda još uvijek nije kasno, ako uspijete dobro da se organizujete i zatražite pomoć od nekog od kolega. Partner jedva čeka vikend, kako biste zajedno mogli da se opustite.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da ste pod stresom, jer je pred vama neka velika promjena. Možda je u pitanju selidba ili nešto slično, ali svakako vam misli lete na sve strane i nikako ne uspijevate da se fokusirate na ono što je važno. Moguća je prehlada, pa budite oprezni pri odabiru garderobe ako ne želite da do kraja nedjelje budete “nikakvi”.

BLIZANCI

Danas vam stiže novčani dobitak, i to kada mu se najmanje nadate, a najpotrebniji vam je! Imaćete priliku da kupite nešto sebi, što dugo želite ali se niste usuđivali da napravite veći trošak zbog kućnog budžeta. U ljubavi, bićete iznenađeni odlukom partnera vezanom za neku promjenu u vašem životu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS