calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovekoviječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve! Elton Džon: Iskren da budem, nije mnogo od mene ostalo! “LIJEČIM SE, ALI …” SVI SU GLEDALI SAMO U PJEVAČICIN DEKOLTE! Pojavila se na SVADBI KOLEGINICE i zagrmila stajlingom! (FOTO) TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru POČINJE KONFERENCIJSKA LIGA Borac večeras dočekuje Panatinaikos: Mogu li Banjalučani iznenaditi 12 puta skupljeg favorita? Gramatičke greške na spomen-pločama Sidranu i Vešoviću: Nižu se komentari na društvenim mrežama ACA LUKAS NAJAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U STOŽICAMA! Konačno otkriveno i koje dvije pjevačice će biti specijani gosti u Ljubljani (FOTO) NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?! Evo gdje je bila usidrena JAHTA od 300.000 eura zbog koje je SASLUŠAN Brenin muž?!

VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO)

Objavio: RHT
03/10/2024 12:45 PM

VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI!

U Ljubljani je danas održana press konferencija povodom koncerta Ace Lukasa i evropske premijere filma Stravično u Areni Stožice (23. novembar).

foto: Hype  TV

Konferencija je održana u samom centru slovenačkog glavnog grada, a najveće medijske kuće iz Slovenije došle su da podrže i najave ovaj veliki događaj.

VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI!

U prepunoj sali govorili su Aca Lukas, direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković, rediteljka filma Suzana Purković i glumac Ivan Đorđević Džudi.

Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”, odnosno film “Stravično”.

Foto: Hype

Nakon izvanrednog uspjeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje je inspirisano životom muzičke zvijezde Ace Lukasa i otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života.

U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge.

Foto Hype TV

Veče će dodatno obogatiti spektakularni koncert Ace Lukasa čineći ovaj događaj neponovljivim.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDJE.

Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar

Pročitajte i: Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar.

Bosanskohercegovački kandidat u kategoriji Najbolji međunarodni dugometražni film za 97. nagradu Oskar Američke akademije (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) je film “Nakon ljeta” Danisa Tanovića.

Foto: Instagram

Udruženje filmskih radnika BiH, kao certificirana strukovna organizacija za Bosnu i Hercegovinu organiziralo je izbor. Komisija u čijem su sastavu bili reditelj Nermin Hamzagić, casting direktorica i koordinatorica produkcije Narcisa Cvitanović, producentica Amira Kudumović. scenaristica Melina Alagić i scenografkinja Emina Kujundžić, glasanjem odlučila o bosanskohercegovačkom kandidatu.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS