calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom? CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovjekovječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletjela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve! Elton Džon: Iskren da budem, nije mnogo od mene ostalo! “LIJEČIM SE, ALI …” SVI SU GLEDALI SAMO U PJEVAČICIN DEKOLTE! Pojavila se na SVADBI KOLEGINICE i zagrmila stajlingom! (FOTO) TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru

ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM: Kad se povratim, drugačije ću sa vama

Objavio: RHT
03/10/2024 1:45 PM

ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA

Ahmićeva ne može da se nosi sa kritikama ukućana.

Foto: Instagram

Aneli Ahmić je uspjela da zgrozi brojne učesnike rijalitija, ali i gledaoce koji su pratili prethodnu žurku na imanju.

ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA

Naime, Aneli je željela da dobije alkohol, pa je odlučila da zbog toga proda svoj obraz i priredi publici vrele scene sa Urošem Rajačićem. Iako ju je on prethodno najstrašnije vrijeđao i nazivao djevojkom lakog morala.

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” ukućani su osudili Anelino ponašanje i poručili joj da je osramotila kćerku. A ona je, kako sama govori, morala da popije lijek za smirenje:

– Za Uroša si uvek bla k*rva i dno dna, sinoć je dokazao da je za sve u pravu – pročitao je Milan.

– Tako se desilo i imam svoje razloge – rekla je Aneli.

– Nazivao sam je folirantom, a ne k*rvom. Nikad nisam rekao to – rekao je Rajačić.

– Meni je nelogično da se ona liže sa osobom koja ju je najstrašnije vrijeđala. Pljunula je sebi u lice, ne znam kako može da se pogleda u ogledalo. Nije balavica, mislim ni da se ne kaje. Prodala se za vino, ne znam kako ne razmišlja da to gleda njena kćerka – rekao je Uroš Stanić.

– Juče si htio da te j*bem za pivo – ubacio se Đole.

– Ja kapiram da on mora da odbrani svoju gazdaricu – odbrusio je Stanić.

“Napravila je grešku jer je popila…”

– Ne mislim da je on nešto dokazao, znam da je Aneli imala neku ideju. I dalje mislim za njega sve što sam rekla i na neki način je potvrdila da je on kanta. Napravila je grešku jer je popila i preterala – rekla je Kačavenda.

– Hajde, šta si utanjila, Aneli, pričaj – dobacivala je Miljana Kulić.

– Popila sam lijek za smirenje zbog vas, ali kad se povratim, drugačije ću sa vama – jasna je bila Aneli.

Pročitajte i: Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS