calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila da nije ljuta: Danas Jano ti sve radi, pa pijemo kafe Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”i film “Stravično” ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM: Kad se povratim, drugačije ću sa vama Supruga Milana Kalinića našla novog dečka SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri! “Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda

Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima

Objavio: RHT
03/10/2024 10:45 AM

Terza bez blama imalo blama

Borislav Bora Terzić iz dana u dan iznenađuje svojim potezima. A najsramniji je definitivno onaj kada je javno rekao da ostavlja trudnu vjerenicu Milicu Veličković i njihovu nerođenu bebu.

Terza bez blama imalo blama
Photo: M.P./ATAImages

Taj njegov potez izazvao je haos na društvenim mrežama, a sinoćnje priznanje je totalno razljutilo Milicine pratioce, koji su ga odmah počeli pljuvati i nazivati pogrdnim imenima. A kada je priznao vezu sa Sofijom Janićijević, to je tek bio pravi skandal.

Terza bez blama imalo blama

Zašto javno ne ostaviš Milicu, bolje da zna na čemu je. Djevojka čeka bebu, glasilo je pitanje za Terzu, koji je odlučio da ustane i kaže šta ima i šta misli.

– Ja sam je ostavio… Kako nisam? Normalno da nismo više zajedno – rekao je Terza.

– Čim sam priznao to sviđanje i emociju, mislim da je to to. Ja sam se obratio javno, nisam htio da se krijemo po ćoškovima. Ne želim da ona gleda neke klipove. Da, ja sam je ostavio, neka čuva i neka pazi na bebu – rekao je Terza.

Ovo je ponovio još jednom.

– Evo ostavljam Milicu, rekao sam da me dijete zanima, mi nećemo biti zajedno – istakao je Terza ne želeći više da komentariše.

OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO)

Pročitajte i: OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO).

Maja Marinković više ne može da se sakrije!

Foto: M.P. / ATAImages

Posljednjih dana internetom kruže glasine o tome da je starleta i bivša takmičarka rijalitija Maja Marinković uhvaćena u društvu novog dečka.

Fotografije na kojima se Maja ljubi sa misterioznim muškarcem pojavile su se na njenoj fan stranici na TikToku. To je izazvalo lavinu komentara i nagađanja o njenom ljubavnom životu nakon raskida sa Stanislavom Krofakom.

Nakon što su fotografije postale viralne, obožavaoci Maje Marinković su žustro komentarisali na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili šok zbog navodnog novog dečka, dok su drugi izrazili podršku Maji u njenom ljubavnom životu. Nagađanja o identitetu misterioznog muškarca su takođe bila tema brojnih diskusija. Ali, Maja još nije potvrdila niti demantovala ove špekulacije.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS