calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

“KAO KRAVU BI JE IZ**BAO!” SKANDALOZNE RIJEČI MATEJE O ANELI! Javno rekao šta bi joj radio! Da li smo sada zaista dotakli dno što se tiče rijalitija?! UŽAS!

Objavio: RHT
02/10/2024 2:30 PM

“KAO KRAVU BI JE IZ*EBAO!”

Foto ATA Images

Mateja Matijević i Aneli Ahmić od samog početka rijalitija bili su i više nego prisni, iako je ona tvrdila da i dalje žali za svojim “neprežaljenom” ljubavlju Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je sa njim početkom ove godine, čak, i zatrudnjela, ali i ab*rtirala!

Dakle i nakon svega toga, ona je ušla u novu sezonu rijalitija, dok je i dalje, kako je tvrdila, patila za njim. Mada, očigledno, to nije dugo trajalo, jer se sa Matejom zbližila drugi dan nakon ulaska, dok je prvi intimni odnos s njim imala nedjelju dana od početka!

Ona je tvrdila da su njih dvoje u vezi, dok je on to negodovao i javno govorio da treba bolje da se upoznaju, te samo priznao da mu “prija” i da mu se “sviđa”.

“KAO KRAVU BI JE IZ*EBAO!” SKANDALOZNE RIJEČI MATEJE O ANELI! Javno rekao šta bi joj radio! Da li smo sada, zaista, dotakli dno što se tiče rijalitija?! UŽAS!

Sada je isplivao jeziv snimak gdje Mateja Matijević govori skandalozne stvari o njoj!

– Ja bih je isk*rao, kao kravu bi je izj*bao. Nije za ovdje, ima dijete. Ne ide da je ponizim kao kravetinu. Da je j*bem kao budalu ovdje – rekao je on dok mu je drugi učesnik odgovorio da je to tako jer je ipak poštuje, na šta je on dao najskandalozniji odgovor ikada

– Bravo, poštujem je. Poštujem je k*rac! Sad ću da idem da je j*bem kao budalu! – rekao je Mateja Matijević!

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS