calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo! VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DJEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković s ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) Sad kreće haos: Procurio razgovor Milice sa najboljim drugom OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini…

Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion?

Objavio: RHT
01/10/2024 4:07 PM

Bordo prijatelji 1946

Nakon serije loših suđenja na štetu kluba s Koševa, koja su počela u utakmici protiv Posušja i nastavila se u Banjaluci protiv Borca, na derbiju protiv Željezničara, a je sve kulminiralo na jučerašnjoj utakmici u Širokom Brijegu, iz Udruženja Bordo prijatelji 1946, istakli su da su morali reagovati.

Foto: Bordo prijatelji 1946

-I javnosti skrenuti pažnju na dešavanja u tekućem fudbalskom prvenstvu naše države – piše u saopštenju Udruženja Bordo prijatelji 1946, koje prenosimo u cijelosti.

Onakvo suđenje na štetu kluba kakvo smo vidjeli sinoć nije zabilježeno od utakmice u Hamburgu protiv HVS. U Kupu UEFA-a kada je sudija isključio tri igrača našeg kluba… Očigledno je da je u N/FS shvaćeno da je FK Sarajevo ove godine realan kandidat za titulu pa se “na vrijeme” krenulo u prevenciju bilo kakvih šampionskih ambicija našeg kluba. Koristeći najsigurniji alat kojim raspolažu, a to je sudijska organizacija. Već od petog kola su krenule otvorene sudijske krađe koje su kulminirale sinoć.

Svjesni ovoga pozivamo sve navijače kluba, igrače, trenere te upravljačke strukture na čelu sa gospodinom Mirvićem da zbijemo redove. I borimo se protiv ovog otvorenog zla tako što će svako od nas raditi svoj dio posla na najbolji mogući način. Navijači da maksimalno bodre klub, igrači da ostavljaju “srce na terenu” svaku utakmicu. A rukovodstvo kluba da donosi hrabre i mudre odluke kako bi zaštitilo klub, jer i ovo zlo će proći kao i sva do sada. I grb što kuca umjesto srca…

FK Sarajevo: Očekujemo reakciju nadležnih institucija u zaštiti bh. fudbala od sistemskog rušenja! SVIMA JE JASNO

Pročitajte i: FK Sarajevo: Očekujemo reakciju nadležnih institucija u zaštiti bh. fudbala od sistemskog rušenja! SVIMA JE JASNO.

Iz FK Sarajevo oglasili su se nakon utakmice 9. kola Wwin lige BiH u kojoj su na Pecari remizirali (3:3) protiv Širokog Brijega.

Foto: FK Sarajevo

U klubu s Koševa su spravom nezadovoljni suđenjem na ovoj utakmici, jer su pokradeni odlukama glavnog sudije Dragana Petrovića iz Banjeluke. I njegovih pomoćnika.

“Svima je jasno! Očekujemo reakciju nadležnih institucija u zaštiti bh. fudbala od sistemskog rušenja.”, poručili su iz Sarajeva na društvenim mrežama.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS