calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo! VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DJEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković s ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) Sad kreće haos: Procurio razgovor Milice sa najboljim drugom OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja!

Objavio: RHT
01/10/2024 3:22 PM

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takmičarka rijaltija Ivana Keneški hitno je diskvalifikovana iz istog nakon što je napravila neviđeni skandal ošamarivši člana obezbjeđenja! Ona će zbog ovoga biti tužena i moraće da isplati kaznu u vrijednosti od 50.000 eura!

Stravična scena dogodila se u naletu bijesa gorepomenute učesnice, koja je od samog starta negodovala što je uopšte i ušla u rijaliti!

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja!

Podsjetimo, ova rijaliti učesnica je samo par sati nakon ulaska u rijaliti lupala na kapiju kako bi napustila format, međutim, reakcija produkcije je izostala.

Imala je žestok sukob sa Urošem Rajačićem, do kog je došlo kad mu je ona zamjerila što je samo mislio na sebe i nije je pitao da li je gladna, kad je sebi kupio alkohol.

“JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI”

Ivana Keneški požalila se prvog dana rijaliti programa kako nije trebalo da uđe u ovaj program zbog zdravstvenog problema koji ima.

Jao, taj sistematski… Pinkov sistematski...”, rekla je.

“Šta hoćeš da kažeš”, upitana je.

“To znači da se na sistematskom i te kako vidjelo da imam facijalis. Prije nego što je trebalo da uđem, ušao je Mateja u studio, a ja sam pala u nesvijest. Pritisak mi je otišao dole, a ljekar mi je rekao ‘Kako ti djevojko ulaziš sa facijalisom? Zašto ulaziš’, tako me je pitao. A na papiru imam napisano da ne smijem da uđem. Treba još dvadeset dana da mi ovo prođe“, istakla je ona.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS