calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo! VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DJEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković s ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) Sad kreće haos: Procurio razgovor Milice sa najboljim drugom OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca

Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega

Objavio: RHT
01/10/2024 2:15 PM

Samir Ramović hitno hospitalizovan

Oglasio se iz bolnice i otkrio u kakvom je stanju, kao i šta ga sve čeka

Foto: Printscreen / Instagram

Prije dvije sedmice bivši takmičar rijalitija Samir Ramović je operisan u Truskoj, gdje mu je odrađena transplatacija bubrega. Samir se tada oglasio i otkrio da je transplatacija dobro prošla, ali je on danas ponovo hospitalizovan.

Ramović se ZAKOMPLIKOVALO STANJE

Samir se tim povodom oglasio na svom Instagramu i otkrio šta se desilo:

Samir Ramović
 

– Dragi moji, mnogi me pitaju kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutros smo ujak i ja imali let za Podrogoricu, međutim ja sam ponovo hospitaliziovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari. U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, i tada je uočena određena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove limfa – napisao je Samir i nastavio:

– Ustanovljeno je i da je i nakon skidanja katetera nastavila da curi. Prvobitna ideja je bila da se ponovo stavi kateter i da se izdrenira linfa. Pred samu intervenciju odrađen je još jedan ultrazvučni pregled i ustanovljeno je da ipak nije potrebno staviti kateter. Odrađena je magnetna rezonanca i donijeta je odluka da se danas ugradi stent u urinarnom kanalu pomoću kog će se eliminisati linfa iz organizma. Stent će biti uklonjen nakon par nedjelja. Hvala vam na brizi i velikom interesovanju. Nema mjesta panici, sve će biti u redu i idemo dalje. Ujak se odlično oporavlja hvala Bogu i danas će, nakon 23 dana, ponovo biti u Podgorici sa svojim kćerkama i ostatkom rodbine.

KARAMBOL U RIJALITIJU: Podivljala učesnica napravila PAKAO bivšem i njegovoj sadašnjoj!

Pročitajte i: KARAMBOL U RIJALITIJU: Podivljala učesnica napravila PAKAO bivšem i njegovoj sadašnjoj! OBEZBJEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA.

U spavaćoj sobi u rijalitiju sinoć je došlo do potpunog karambola. 

Foto: Printskrin / PINK  TV

Ivana Keneški se danima ne miri sa činjenicom da ju je ostavio Uroš Rajačić. Ovog puta ga je izvrijeđala žestoko, te je došlo do žestokog obračuna, a obezbjeđenje je moralo da reaguje.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS