calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo! VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DJEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković s ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) Sad kreće haos: Procurio razgovor Milice sa najboljim drugom OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini…

GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…”

Objavio: RHT
01/10/2024 4:00 PM

GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da više ne šuti, već da progovori o svemu što zna o Anđeli Đuričić. Naime, on je ispričao sve o njihovom iznenadnom druženju ali i vibracijama koje su intenzivnije iz dana u dan. A onda spomenuo da osjeća da će iz tog prijateljstva vjerovatno da bude i nešto više.

foto: prinscreen/youtube/ZadrugaOfficial

 Ja znam iz provjerenih izvora da je Anđela Đuričić ušla u rijaliti jer je čula da ja ulazim. Uhodi me, ne znam šta da radim s njom. Nemamo neki odnos, izbjegavam je kao što sam i rekao i želim joj da me izbjegava do kraja – rekao je Gastoz kroz smijeh.

GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ!

– Ja ne znam kakav problem ova djevojka ima sa mnom, ja bih je pozvao sutra na čaj – rekao je Gastoz.

– Sad ću sa svima da idem da pijem kafu, kako da ne – rekla je Anđela.

– Nemam vremena sad – rekla je Anđela.

– Šta ti je bre djevojko? – upitao je Gastoz.

 Ne pijemo čaj nikad. Ne znam o čemu priča čovjek, nemam vremena da pijem, stvarno je bezveze ne znam o čemu se radi – rekla je Anđela.

Foto: YT printscreen/Zadruga/Anđela Đuričić

 Definicija našeg odnosa je da očajavam. Mateja je divan momak, stvarno ga poštujem i ne želim da ovako divno čeljade (Anđela) spava u izolaciji – rekao je Gastoz nedavno. E a šta se od tada promijenilo i šta će tek biti saznat ćemo uskoro. Ali jedno je sigurno, a to je da Gastoz neće odustajati, već će se svim silama boriti da smuva Anđelu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS