calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca Georgina izazovnim izdanjem izazvala lavinu reakcija: Volim je, ali uvijek izgleda toliko jeftino JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje!

Astrološke prognoze za oktobar: Blizance očekuje lijep mjesec, Strijelci mogu ući u tajne veze, Vodolije ostvaruje ideje i snove, a Vi?

Objavio: RHT
01/10/2024 12:45 PM

Astrološke prognoze za oktobar

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta nas čeka u oktobru, koji donosi neku svoju energiju na polju astoloških dešavanja.

Astrološke prognoze za oktobar / Foto: Pixabay

Astrološke prognoze za oktobar / Foto: Pixabay

Imaćemo Sunce u Vagi do 22. oktobra, a i Merkur je u znaku Vage.

Astrološke prognoze za oktobar

U skladu sa tim, potrebno je da budemo “diplomate”, da radimo na kompromisu i da koristimo ove trenutke da rješavamo neke bitne stvari. Kada je u pitanju sudstvo, pregovori i dogovori, putovanja, ali i sve ono što je bitno i gdje nam je važna dobra komunikacija. 

Jednostavno, stavite fokus na takve stvari.

Od 8. do 14. ili 15. oktobra imaćemo lijep aspekt, pa kada je novac, putovanja ili svi koji posluju sa inostranstvom. Ili razmišljaju da riješe važne stvari. Eto idealne prilike i za tako nešto.

Merkur će boraviti u znaku Vage do 13. oktobra, a zatim prelazi u znak Škorpije.

Venera je u znaku Škorpije do 18. oktobra. Biće povećanih strasti i ljubomore- Obratite pažnju kada su emocije u pitanju i na sam početak oktobra. Tačnije, 2. oktobar nam donosi pomračenje Sunca. Tako da, kada su odnosi uopšteno u pitanju, budite obazrivi. Takođe i, negdje oko polovine oktobra, kada će Venera praviti lošiji aspekt sa Uranom iz znaka Bika, izbjegavajte ulazak u neke ozbiljne veze. Mnogima će biti potrebno dosta strpljenja.

Ovan

U poslovnom segmentu života, Ovnovi, spremite se za lijepa dešavanja na mnogim poljima. Svi koji se bave javnim poslom i žele bitne promjene, evo oktobra mjeseca i dosta lijepih mogućnosti, pa iskoristite ovaj mjesec za tako nešto. Već od 18. i 19. oktobra, kada i sama Venera pređe u znak Škorpije, ali i Merkur, može doći do blagih nesuglasica sa saradnicima, ali ćete to na pravi način riješiti. Dobre finansije i dobar mjesec za Ovnove.

Na emotrivnom polju života, takođe ima dosta lijepih dešavanja. Planiranje porodice i bitna poznanstva na vidiku. Iskoristite ovo Sunce u znaku Vage. Oko drugog oktobra izbjegavajte konflikte. Ako ste zauzeti, može doći do manjih nezadovoljstva, a u drugoj polovini mjeseca biće pojačanih strasti. Vi to iskoristite kako treba i sve će biti u redu.

Na zdravstvenom polju je moguć pad energije, kao i kod mnogih. Obratite pažnju na virusne infekcije, kod žena problemi sa reproduktivnim organima, disajnim organima. Moramo biti obazrivi, kao i svi ostali.

Bik

U poslovnom segmentu slijedi vam dosta bitnih dešavanja. U prvoj polovini oktobra mnogi će dobiti bitne glasove, mnogi će dobiti prilike za paralelne poslove. Prihvatite. Mjesec je vrlo dobar kada je posao u pitanju, a finansije se popravljaju i ne bi trebalo biti većih problema.

Na ljubavnom polju tu su bitna poznanstva. Ako se još niste zaljubili, vrijeme je da se to desi. Družite se, izlazite i slijede vam dosta lijepih dešavanja. Uživajte u ljubavi. Iskoristite dok je Venera u Škorpiji, ali budite jako obazrivi od 14. do 16., jer su mogući sukobi u slučaju da ste zauzeti. Ako niste, nekima slijede i potencijalne avanture.

U zdravstvenom segmentu blagi oprez na ishranu, korigujte je ako je to potrebno i sve će biti kako treba.

Blizanci

Biće ovo lijep mjesec za vas, Blizanci. Do polovine oktobra uživajte u lijepim dešavanja na poslovnom polju. Neće vam posao teško pasti, a finansijska situacija se popravlja. Sve će vam ići od ruke i ne bi trebalo biti problema. Vi, ali i svi vazdušni znaci, od osmog do četrnaestog oktobra iskoristite taj period za bilo kakve transakcije novca, trgovine, putovanja i edukacije.

Vrlo lijepa dešavanja vas očekuju i u ljubavnom segmentu života. Ako se niste zaljubili, pa, zaljubite se! Ukoliko ste zauzeti, imate podršku voljene osobe. Druga polovina oktobra bez većih promjena, dakle nema većih problema na vidiku.

U zdravstvenom segmentu života, više odmora, sna i jačajte svoj imunitet.

Rak

Rakovi, vama je Mars cijelog oktobra u vašoj prvoj kući. On vam daje energiju i kako god to izgledalo, imaćete lijepe aspekte i sa ostalim planetama. Na poslovnom polju lijepa dešavanja i moguće promjene. Svi koji se bave privatnim poslom ili žele nešto da mijenjaju na tom polju, idelan je mjesec. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom.

Na emotivnom polju bićete zadovoljni, ali isto tako iskoristite taj period od 18. i 19. oktobra poziciju Venere. Družite se, izlazite i zaljubite se. Neko će pokrenuti vaše emocije. Posljednje nedjelje oktobra moguća je otežana komunikacija sa voljenom osobom, ali zato su vam ovi ostali dani odlični. Samo napred.

Puni ste energije i kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju. No, blagi oprez kada su virusne infekcije, cirkulacija i varenje u pitanju.

Lav

Lavovi, vrlo lijep mjesec kada je posao u pitanju. Sitacija bi trebalo da se popravi ako je bilo blokada ili problema. Svi koji se bave komunikativnim poslovima ili poslovima koji se bave putovanjima i druženjima, imaćete uspjeha i biće novca. Može doći do promjena u načinu poslovanja, pa iskoristite ovaj period. Biće to promjena koja će vam prijati, a možete dobiti i lijep glas koji će vas obradovati i donijeti dosta benefita. Iako druga polovina mjeseca nije tako loša, obratite pažnju na potrošnju novca.

Na emotivnom polju lijepa dešavanja i nova poznanstva. Možda na nekim izletima ili kraćim putovanjima je neko ko će vam pokrenuti emocije. Na vidiku su nova poznanstva i ljubavne izjave. Upoznajte se, družite se, jer je možda tu na korak do vas ta osoba. Bićete ispunjeni.

U zdravstvenom segmentu mogući su kardiovaskularni problemi, ako ste ih dosad već imali, problemi sa kičmom i problemi sa cirkulacijom. Zato, na oprezu.

Djevica

Drage Djevice ide idealan period kada je posao u pitanju. Sve s pokreće i slijede bolje finansije. Mnogi mogu da očekuju priliv novca i u svakom slučaju, oktobar mjesec vam je naklonjen. Vrijeme je za napredak, a lošiji period je sada iza vas. Budite uporne kakve jeste i možete biti nagrađene. Budite i dalje tako precizne, tačne i dinamične i ne bojte se. Oktobar mjesec donosi zadovoljstvo na ovom polju.

Emotivan segment života ima lijepih dešavanja. Družite se i izlazite, a možda neko očekuje vaš poziv. Javite mu se, jer možda neko nema hrabrosti da vam priđe. Iskoristite ovaj mjesec maksimalno. Zauzeti, ako je bilo problema, vi izlazite iz takvog perioda i možete ostvariti bolju komunikaciju.

Na zdravstvenom polju blagi oprez. Čuvajte se virusnih infekcija, a moguć je pad energije. Takođe, vrebaju problemi sa cirkulacijom, ali isto tako ne bi trebalo biti većih zdravstvenih tegoba.

Vaga

Drage Vage, srećan rođendan! Eto vama jednog divnog perioda. Pomračenje Sunca se dešava u vašem znaku, pa prvih dana oktobra budite strpljive. Bez većih problema. Na poslovnom polju ide dobar period. Mogući prilivi novca, ali obratite pažnju na potrošnju novca u drugoj polovini oktobra, jer može doći do većih izdataka. Lijep oktobar, iskoristite ga.

Što se emotivnog segmenta tiče, ako se niste zaljubili dosad, sačekajte drugu polovinu oktobra. Svakako, lijep period. Ako ste zauzeti, budite strpljivi i šarmantni, kakvi jeste. Dakle, drage Vage, bez većih problema ovog mjeseca.

Zdravstveno, mogući problemi sa krvnim pritiskom i pojava hroničnih tegoba.

Škorpija

Drage Škorpije, na poslovnom polju ne bi trebalo biti većih problema, međutim, obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima. Ovo se najviše odnosi na prvu polovinu mjeseca. Može doći do pojave nekog trača, širenja dezinformacija. No, nemojte se obazirati i idite napred, svojim putem i u smijeru koji je dobar po vas. Zablistaćete punim sjajem i lijepo ćete se osjećati. Novca će biti i nemojte se brinuti, lijep je mjesec kada su finansije u pitanju.

Vrijeme je da i vi zablistate na emotivnom polju. Možda vam neko priđe, a možda uđete i u lijepu emotivnu vezu. Ali, negdje oko polovine oktobra do 15. i 16., obratite dobro pažnju sa kim ulazite u veze. Mnogi mogu ući u tajne veze, ali dobro provjerite osobu sa kojom želite nešto ozbiljno ili sačekajte. Samo taj period može biti kritičan kod vas, sve ostalo je u redu. Za zauzete osobe upozorenje da izbjegavaju sukobe i ljubomorne scene, kao i rasprave.

Zdravstveno, ne bi trebalo doći do većih problema. Eventualno radite na svom imunitetu. Moguće prolazne prehlade, pojava hroničnih tegoba i problema sa varenjem.

Strijelac

Strelčevi, oktobar je lijep na poslovnom polju. Moguća realizacija plana na koji dugo čekate. Ovaj mjesec, ako niste zaposleni, iskoristite ga za to ili edukaciju. Prija vam Sunce u znaku Vage, samo napred! Finansije dobre. Ako nije bilo problema, ne bi trebalo ni da naiđu. Prihvatite poziv i odluku na koju čekate. Nemojte sumnjati. Iskoristite prvu polovinu oktobra i vidite kako će vam sve ići od ruke.

U emotivnom segmentu mnogi mogu ući u tajne veze. Možda i nije pravi period za nove početke i veze, ali poznanstva, avanture i flertova će biti. Samim tim, kada se Venera rastereti Škorpije, gdje se “ne osjeća dobro”. I kada prođe ona posesivnost i ljubomora koju donosi u ovom znaku, tada će ući u vaš znak i tada ćete zablistati. Zauzeti, blagi oprez. Ako ste u braku, možete se na trenutke osjećati usamljeno iako ste kraj voljene osobe. Vjerujte, sve je prolazno.

Zdravstveno, blagi oprez na očni pritisak i ko ima probleme sa njim i digistivnim traktom, može doći do manjih tegoba.

Jarac

Što se poslovnog segmenta tiče, Jarčevi, manje nesuglasice i nerazumevanja sa bitnom osobom. Imate potrebu za promjenama, pa mnogi mogu mijenjati posao. Slijedi prosperitet. Druga polovina oktobra će vam biti naklonjena. U prvoj polovini ostanite smireni. Novca će biti, a podrška vam je tu. Nesuglasice i nerazumijevanje su prolaznog karaktera.

Flertovanje, nova poznanstva, ali i ulazak u tajne veze zrače na emotivnom polju vašeg života. Preko interneta i društvenih mreža, ali i prijatelja, može upoznati zanimljivu osobu. Izađite, upoznajte se i možda vam neko pokrene emocije, ako nije do sada. Zauzeti, blaga nervoza i nezadovoljstvo kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. To je sve prolazno. Oko polovine oktobra obratite pažnju, jer tih par dana može doći do nerazumijevanja.

U zdravstvenom segmentu, može doći do pada energije i blagih problema sa koštanim sistemom. Ako treba da posjetite stomatologa, može biti osjetljivo. Kao i kod mnogih, virusne infekcije na snazi.

Vodolija

Na vašem poslovnom polju, svi koji sarađuju sa inostranstvom, moguće je ostvariti ideje i snove. Vjerovatno ste u datom trenutku imali nezadovoljstvo, ali se to sada mijenja. Lijepa dešavanja. Moguće je da na trenutke budete uznemireni ili da vam ne prija nečije prisustvo, ali je to prolazno. Na vama je da realizujete vaše planove. Finansija će biti, a veće promjene i problemi nisu na vidiku.

Što se tiče ljubavi, vjerujte, sve je u vašim rukama. Biće ljubavi i udvaranja, ali iskren sajvet je da sačekate posljednju nedjelju mjeseca, pa da odlučite da li ste za vezu ili ne. Zauzeti, ne bi trebalo biti većih problema. Ovaj mjesec vama daje kontorlu u rukama. Budite pametne i inteligentne kakve i jeste i biće mjesec za uživanje.

Na zdravstvenom polju, ako ste skloni alergijama, moguće su blage tegobe. Obratite pažnju na ishranu i cirkulaciju.

Ribe

Drage Ribe, izašli ste iz malo težeg perioda. Bolji trenuci na poslovnom polju slijede. Finansije se poboljšavaju, imaćete podršku bitnih ljudi, a promjene su moguće. Od druge polovine oktobra sve se pokreće i sve će vam ići od ruke. Finansije bolje, a vi se pokrenite i uživajte.

Iskoristite oktobar za lijepa druženja kada su emocije u pitanju. Ako vam se neko dopadne, možda je to neko ko ne živi blizu vas. Dobićete jedan prijatan glas, a mnogi se mogu zaljubiti. Mnoge takođe može iznenaditi slučajan susret ili poziv osobe koja vam je bitna. Radujte se. Zauzeti, ako je bilo problema i blokada, vrijeme je da sve dođe na svoje.

Uživajte u ljubavi.

Na zdravstvenom polju nema većih tegoba, osim pojave hroničnih zdravstvenih problema. I vi obratite pažnju na ishranu, korigujte je i oprez kada su prehlade, infekcije i alergije u pitanju. Ne bi trebalo biti većih problema, sve je stabilno, a ovo su neke od manjih tegoba koje mogu naići.

Pročitajte i: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu.

BONUS VIDEO:

(Ona/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS