calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje! KARAMBOL U RIJALITIJU: Podivljala učesnica napravila PAKAO bivšem i njegovoj sadašnjoj! OBEZBJEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA PREMIJERA FILMA “STRAVIČNO” 19. NOVEMBRA! Nakon toga prisustvujte koncertu ACE LUKASA I NAJVEĆOJ ŽURCI NA BALKANU (VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narkodileri ga prebili zbog dugova?! Isplivali jezivi detalji KOMŠIJE POTPUNO RASKRINKALE GLUMCA! Milan i Sandra Kalinić sve krili od javnosti, međutim nije im uspjelo Astrološke prognoze za oktobar: Blizance očekuje lijep mjesec, Strijelci mogu ući u tajne veze, Vodolije ostvaruje ideje i snove, a Vi? Amra Džeko proslavila 40. rođendan: Na luksuznoj destinaciji pojavila se poznata lica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana otračala Fatimu: Mnogo se promijenila, riješi ovo! “NAMJERNO SVE RADI” Sloboda čestitala Moniki Beluči, ali Andrija Milošević je pobjednik: Da nam poživiš, i svi iz tvojega roda i poroda NOVA DRAMA U RIJALITIJU – SAOPŠTENA BRUTALNA INFORMACIJA O ŠA! Miona napravila KARAMBOL!

SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU Sin Zlate Petrović potpuno nag: Svi zatečeni prizorom!

Objavio: RHT
01/10/2024 10:15 AM

SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU

Cimerka nije odoljela

SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU / Foto: Alo/Printscreen

Foto: Alo/Printscreen

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Peje – Jovana Pejića, danima unazad govori kako u opticaju ima više djevojaka sa kojima bih mogao da bude.

SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU

Ivana Keneški posljednjih dana konstatno juri za Pejićem, međutim, došlo je do potpuno neočekivane situacije. 

Naime, Jovan je juče zavšio u tuš kabini sa Jordankom Denčić, što je kamera i zabilježila. 

Nije poznato da li je došlo do intimnog odnosa, a cimeri su bili šokirani ovim prizorom i neočekivanim spojem. 

Jovanu to nije smetalo, već je tražio da mu neko od cimera donese donji veš iz spavaće sobe. 

TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE! Ša se nakon gnusne scene javno obratio advokatu! SKANDAL

Pročitajte i: TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE! Ša se nakon gnusne scene javno obratio advokatu! SKANDAL.

Ovaj skandal u rijalitiju izazvao je veliku pažnju javnosti, te se očekuje dalji razvoj situacije!

Foto: Hype

Tokom nedavne ankete u rijalitiju učesnici su birali najiskreniju osobu u kući, što je dovelo do iznenađujuće situacije. 

Uroš Stanić je iznio svoje mišljenje o iskrenosti, a potom se Nenad Aleksić Ša odlučio obratiti advokatu sa zahtjevom za podnošenje tužbe protiv …

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS