calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA! Slijede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu bijesa ošamarila člana obezbjeđenja! SKANDALČINA U RIJALITIJU! Zbog ovoga će Miljana biti ŽESTOKO KAŽNJENA! ŠAMARČINA ČLANU OBEZBJEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu bijesa fizički nasrnula na nepoznatog čovjeka i nije kažnjena?! BEZOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) Bosna i Hercegovina leži na “zlatu” 21. vijeka MONSTRUOZNE PRIJETNJE! “NABIJAĆEMO JOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” Samir Ramović hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega MIONA DOBILA ŽESTOKU KAZNU! Napravila haos, ovo niko nije očekivao od nje! KARAMBOL U RIJALITIJU: Podivljala učesnica napravila PAKAO bivšem i njegovoj sadašnjoj! OBEZBJEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA PREMIJERA FILMA “STRAVIČNO” 19. NOVEMBRA! Nakon toga prisustvujte koncertu ACE LUKASA I NAJVEĆOJ ŽURCI NA BALKANU (VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narkodileri ga prebili zbog dugova?! Isplivali jezivi detalji KOMŠIJE POTPUNO RASKRINKALE GLUMCA! Milan i Sandra Kalinić sve krili od javnosti, međutim nije im uspjelo Astrološke prognoze za oktobar: Blizance očekuje lijep mjesec, Strijelci mogu ući u tajne veze, Vodolije ostvaruje ideje i snove, a Vi? Amra Džeko proslavila 40. rođendan: Na luksuznoj destinaciji pojavila se poznata lica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana otračala Fatimu: Mnogo se promijenila, riješi ovo! “NAMJERNO SVE RADI” Sloboda čestitala Moniki Beluči, ali Andrija Milošević je pobjednik: Da nam poživiš, i svi iz tvojega roda i poroda NOVA DRAMA U RIJALITIJU – SAOPŠTENA BRUTALNA INFORMACIJA O ŠA! Miona napravila KARAMBOL!

TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE! Ša se nakon gnusne scene javno obratio advokatu! SKANDAL

Objavio: RHT
01/10/2024 9:45 AM

TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE

Ovaj skandal u rijalitiju izazvao je veliku pažnju javnosti, te se očekuje dalji razvoj situacije!

Foto: Hype

Tokom nedavne ankete u rijalitiju učesnici su birali najiskreniju osobu u kući, što je dovelo do iznenađujuće situacije. 

TUŽI GA ZA SPOLNO UZNEMIRAVANJE

Uroš Stanić je iznio svoje mišljenje o iskrenosti, a potom se Nenad Aleksić Ša odlučio obratiti advokatu sa zahtjevom za podnošenje tužbe protiv Stanića.

Naime, Uroš je javno pohvalio Anđelu Đuričić, istakavši njene vrline i ponašanje prema njemu… A Ša je optužio Stanića za s*ksualno zlostavljanje i zatražio zaštitu od uznemiravanja.

Uroš je javno iznio svoje mišljenje o iskrenosti, ističući Anđelu kao primer iskrenosti u kući. Međutim, Ša je burno reagovao na ovo izlaganje, optuživši Stanića za seksualno zlostavljanje i najavivši tužbu protiv njega. Kontraverzija je nastala kada su se sukobljeni učesnici suočili sa svojim optužbama, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce rijalitija.

– Evo ja da obavijestim advokata da podnese tužbu protiv Uroša zbog se*sualnog zlostavljanja. Gledao me je dok sam išao u toalet. Ja sam se juče jako potresao zbog uznemiravanja, tako da apelujem da me neko zaštiti – rekao je Ša.

Sukob produbio tenzije u kući

Nakon ovog incidenta, javnost je podijeljena u svojim stavovima o cijeloj situaciji. Dok jedni podržavaju optužbe od strane Ša i njegov zahtjev za zaštitu, drugi smatraju da je ovo samo još jedan pokušaj stvaranja kontroverze u rijalitiju. Različiti komentari na društvenim mrežama pokazuju da je ova tema izazvala burne reakcije među gledaocima.

Skandal u rijalitiju izazvao je veliku pažnju javnosti, a sukob između Uroša i Ša dodatno je produbio tenzije u kući. Očekuje se da će dalji razvoj situacije donijeti nove obrte i reakcije učesnika. A gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalji tok događaja.

Pročitajte i: SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS